nokia c5 00 işletim sistemi ve symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hidolili

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5 00 işletim sistemi ve symbian
merhabalar

Nokia C5 00 5 mp kameralı telefon modelinden almak istiyorum ancak s60 özelliği ve symbian sis uzantılı programları çalıştırırmı herhangi bir fikrim yok daha önceki telefonum 6630 da abyy lingvo rusça türkçe sözlük programını rahatça kullanmıştım. bun üründede aynısına ihtiyacım var. bu ürün bu uygulamayı desteklermi yoksa başka ne önerebilirsiniz. şimdiden teşekkürler

ecel54

ecel54

Üye
c5-00 s60 v3 işletim sistemine sahiptir, yani s60v3 için yapılmış sis uzantılı dosyaları açabilir. yazdığın uygulamanın s60v3'te olup olmadığını bilmiyorum bu forumu bi araştır belki vardır, yoksa bile sloved sözlük var, o da iyi bir sözlüktür :D

hidolili

Üye
    Konu Sahibi
benim söylediğim program 6630 da çalışıyordu bundada olur mu slovo çok kötü buna göre bütün açıklamalar örnek cümleler ve kelime dağarcıgı çok yükse lingvo da

hidolili

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler :)

ecel54

ecel54

Üye
:rica:

Hopdedixulen

Üye
kardeşim benim telim c5 içinde kendi sözlügü war dilediğin dili yüklüyosun bundan 1 sene önce 6630um wardı ona kıyaslan kat kat güzel şiddetle tawsiye ediyorum ama wifi yok :ehe

hidolili

Üye
    Konu Sahibi
wifi a gerek yok zaten ben ordan burdan internete giren bi tip değilim

Hopdedixulen

Üye
kardeşim belki evinde kablosuz war o sana kalmış bişey :ehe

hidolili

Üye
    Konu Sahibi
yok ben ukraynada eğitim görüyorum sadece gerekli olan mms göndermesi sınavlarda kopya için bide rusça türkçe sözlük :) bizim 80 yaşındaki dekan eski literatür rusçası konuşurken anlamak :)

Hopdedixulen

Üye
:) içinde sözlük war ama dilleri kendin yüklüyosun net paketin olması lazım :) şarj konusundada baya iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt