Nokia C5-00 Hakkında Sorum var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 Hakkında Sorum var..
S.a arkadaşlar.telefon hediye geldi.6303c wardı ama s60v3 oldgu için bu telefnu kullanıyorm.fakat tuş kilidinden snra ekran koruyucu yok.ekran koruyucu ayarlanmıyor.ayarlarda bulamadım.ve msj gelince sdce ekran koruyucu tarzı bişi gözüküyor klasik nokia larda oldgu gbi.fakat kırmızı tuşa basınca gözükmüyor hiç :/ onu nasıl halledebiliriz ? birde telefonu acıyorum.fakat 3 saniye snra fln acılıyor yani geç kalıyor telefon.birde azcık hızlı kullanınca dosyalar arası geizinirken birden ekran bembeyaz olup düzelior.. Sizdede böle mi ? C5 kullananlar ? birde nasıl bir telefon piyasaya göre.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
geç açılma sorunu bende de var. bilgisayarı açar gibi. bekletiyor biraz. ekran ayarlarından ışık süresini, güç tasarruf modunu filan ayarlayarak ekran sorununu da çözebilirsin. piyasaya göre güzel telefon. ben memnunum genel olarak.

antita

Üye
telefon aslında gec acılmıyor acma tusuna bastıgında bır tıtresım geldıkten sonra dıger symbıanlarda oldugu gıbı bı bekleme suresı varsarj tasarrufu ıcın ısıgı acmıyor bılerek tel. güzel telefon symbıan her zaman ıyıdır :)

aygüzeli

Üye
evet hrika bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

nokıa yapıyor

kaan7878

kaan7878

Üye
bence o kadarda harika değil bu fiyata çok eksiği var ben 300 tl ye almammış olsam bu tele 400 tl vermem ama 300 için güzel telefon bence ekranın açılmaması iyi geç açılma falan bende de oluyor ama hızlı gezinirken ekran beyazlamıyor ama telefonun kesin bi yeni sürüme ihtiyacı var kamera sesleri kapanmıyo ve 600 mhz lik işlemciye göre çok yavaş

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
hadiyaaa !!!
300'e nasıl aldın o telefonu. İlk çıktığında 350-380 arasıydı. şimdi sanırım pahalamış biraz. ama fiyatının 300 olduğunu hiç görmedim.

keskes60

keskes60

Üye
arkadaşlar bencede aynı sorun var ekran koruyucu hiç görünmüyor. Menülerde gezerken ara sıra ekran beyazlıyor yüksek boyutlu web sayfalarını açınca Tarayıcı donuyor telefonu kapamak zorunda kalıyorum şu ekran koruyucunun çok silik gözükmesinede sinir oldum bunun bir ayarı filan varmı acaba?

kaan7878

kaan7878

Üye
ankarada yaşıyosan optimumda öyle fiyat orada adese fiyatı 360 a çekti sonra meiamakrt indirdi böleee zinçirleme fiyat düşrü 310 a pazarlıka 300 e aldım :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
valla iyi fiyata almışsın ne diyeyim :)

kaan7878

kaan7878

Üye
bence sen o teli sat 320 ye düt x3 al taş gibi telefon navigasyon yok ve s40 illetim o kadar

kâsh69

Üye
telefonda ciddi derece ses sorunu var.çok az çıkıyor. düzeltilebilmesi mümkün müdür?

55lim

Üye
evet mümkün yeni versiyonu ses performansını artırıyor 071.005 rm645 versiyonu *0000#den öğrenebilirsiniz

nevzat660

Üye
Bende Aynı Telefondan Var Ama Bu Son Sürümmü Lütfen Yardım ?

onurranger

Üye
bendede nokia c5-00 var 1 yıldır kullanıyorum . Temmuz 2011 de almıştım. Geç açılma sorunu bende de var. Telefon kapalıyken kırmızı tuşa bir titreşim hissedene kadar basıyorum sonra bekliyorum 10 saniye sonra ekran geliyor pini giriyorum 6-7 sn içinde telefon hazır oluyor. Benim telefonun sürümü 032.010 du. Yaklaşık 1 hafta önce 072.005e güncelledim (sw güncelle uygulaması ile) güncellemeyi yaptıktan sonra herhangi bir yavaşlama olmadı. Hiçbir şeyim silinmedi.Görünüşte de pek bir değişiklik olmadı. Maşallah ürün güzel iyi çalışıyor. Ama yakın zamanda bir Samsung S5830 Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Biraz para biriktiricem.İnşallah alırım. Çünkü gerçekten telefonu çok beğendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...