Nokia C5-00 hack?

Sponsorlu Bağlantılar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 hack?
arkadaslar ilk defa symbian bi telefon kullanacam yarın telefon geliyor.Telefona oyun yüklemek için hangi sertifika&hack yöntemini önerirsiniz(bu konularda pek iyi değilim kolay yöntem olursa iyi olur)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia c5 e hard format nasıl atılır yardım eder misin * 3 yes kapama tuşu kombinasyonu olmuyo

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır symbian kullanmıyordum bu hack diye tabir ettiğiniz durum nedir? Ne için yapmamız gerekli

pRime.

pRime.

Üye
Bu telefon henüz hacklenmedi bildiğim kadarıyla o yüzden şu anda sadece sertifikalandırmayla oyun, uygulama yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Başka yöntemler var ama zor ve uğraştıran yöntemler ve ayrıca yanlış yapılırsa telefona büyük zararlar verebilir..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
uyuz oluyorum ya.Simdide nedense sertifika hata verior kafai yicem

elmalıcı

Üye
Kolay hack diye birşey yok PNHT yöntemiyle hack yapabilirsin sitede mevcut

biztr

Üye
arkadaslar c5 sın kapalı sekılde format sıfresı nedır

kaan7878

kaan7878

Üye
bu hack dediğiniz n-gage oyunlarını açabilmesi için mi ???

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
...

eser159

Üye
olmuyor deme. az önce nokia c5-00'a bu şekilde hard format çaktım.
* 3 ve açma kapama ile denendi ve 0 oluyor.

telefon kapalı iken * 3 yes ve no yani açma tuşuna sırayla basılı tutun, yani toplam 4 tane tuşa basacaksınız. ben 35 saniye önce kendi telefonuma format attım. kolay gelsin..

grgd kennel

Üye
Arkadaşlar ben Bir Uygulama İndirdim PhoneTorch.v2.0.4.FP2.Unsigned Dİye Yükledim ama serfitika geçmişi diyor bunun içinde telefonu hacklememi söylediler hackler sem çözülürmü bu sorunum hackledikten sonra telefona zarar varebilir YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...:hmmm

oguzzz52

oguzzz52

Üye
evet çözülür

- - - Eklendi - - -

telefona zarar vermez

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Hack in telefona zararı yoktur .Unsigned(İmzasız) uygulamaları yüklemenizi sağlar üst konudakileri uygularsanız sorun çıkmadan yapabilirsiniz :)

sherseri.yakup

Üye
benim tel de c5 ben format attım

Legendary.

Legendary.

Üye
Konu Güncelliğini Kaybetmiş :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt