( Nokia C5-00.2) Hangi Symbian Ve Nasıl Hacklenir Mumkunse Cevaplarsanız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetroj

Üye
    Konu Sahibi
( Nokia C5-00.2) Hangi Symbian Ve Nasıl Hacklenir Mumkunse Cevaplarsanız
Değerli arkadaşlar benim ( Nokia C5-00.2)5Mp Kameralı telefonum var. Bir Türlü işletim sistemini ...Symbian hangi Programları ve En Önemlisi Bütün Hack Yollarını Denedim Bir Türlü yapamıdım mumkunse yardımcıolsasnız çok sevinirim... Hackleme Yöntemlerinden Secman , Rompatc v.s yollarını denedım olmadı MumkunseYardımcıı olsanız....Çok Uğraştım Yapamadım :(

Muammer52

Üye
işletim sistemi s60v3 fp2 bende 3.2 mp var akşam 8de bana mp at ben sana yaptığım yöntemi anlatcam

- - - Eklendi - - -

işletim sistemi s60v3 fp2 bende 3.2 mp var akşam 8de bana mp at ben sana yaptığım yöntemi anlatcam

gerekli programlar bunlar

- - - Eklendi - - -

ilk önce nortonsymbianhack yazanı yükle sonra pro ya gir secenekler-antivüris-quarintine list gir ordakileri sil sonra programı da silebilirsin sonra xplore ve rompatcheri yükle rompatcerdaki yamaları aktif et otamatik başlata ekle prodan çık telefonu yenıden başlat xploreye gir sıfır bas dili türkçe yap ordaki tüm kutucukları işaretle sonra installer paketindeki 934 olanı c-sys-bin e çıkar tamamdır ben bôyle yaptım oldu

Ekli dosyalar

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Üst konu da var oradan da hackleyebilirsin :)

mehmetroj

Üye
    Konu Sahibi
Teğmenim Bunları hepsını denedım harfi harfi bana Çıkan hata bu Rom Patcher açtığımda bu hatayı veriyor : \sys\bin\Patcher*. LDD Not Found! ( Bu hatayı altında tamam seçeneği var Tamam a tıkladığımda Ok işaretşi 2 secenegi cikiyor ?Install Server RP+ /Open4all RP+ ve xplore sys a.ilmiyor kapali te[emenim mumkunse yardim

Muammer52

Üye
ok işaretlerine tıklayıp yeşil yap onları sonra xploreye gir

mehmetroj

Üye
    Konu Sahibi
işaretledım olmadı hocam muımkunse yardım... işletim sistemı ne program ?

Muammer52

Üye
işaretledım olmadı hocam muımkunse yardım... işletim sistemı ne program ?

norton yazanı bidaha yükle antivırüs üzerine gel seçenekler-antivirüs-quarintine list seçenekler restore all yap rompatcher yükle şimdi aktifleştir

mehmetroj

Üye
    Konu Sahibi
hocam coooooooooookkkkkkkk teşekkur ederım Allah razı olsun hackledım oldu :) Mumkunse hangı işletim sistemı programlarıda yuklenıyor :)

Muammer52

Üye
hocam coooooooooookkkkkkkk teşekkur ederım Allah razı olsun hackledım oldu :) Mumkunse hangı işletim sistemı programlarıda yuklenıyor :)

rica ederim işletim sistemi s60v3 forumdaki s60v3 uygulamalarını yükleyebilirsin hangi yöntemle hackledin installer paketindeki sonu 934 olanı c-sys-bin e çıkarmayı unutma

ahmetdel

ahmetdel

Üye
norton hack kesin çözüm gençler telefonu kapatıp açınca rompaçher uygulamasına girip seçenekleri yeşil yapmayı unutmayın proyu paylaşan arkadaş bunu eklemeyi unutmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt