Nokia C3 wireless sorunu yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

zola1021

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 wireless sorunu yardım??
Arkadaşlar Wireless ile nete bağlandığımda birden edge girio ve para kesiyor.ayarlarımda wireless bağlanırken sor ve paket veride gerektiğinde seçili tamamen kapatma şansım varmı

bütün

Üye
bence nokia c3 te wlan sorunu var benimde sürekli kesiliyor

disscalifiye

Üye
yaw arkadaşlar hacker yokmu aranızda.bulsun şunun bi açığınıda herkez kurtulsun.burda kafayı yemek üzereyim.please.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
aynı sorun bizde de vyaork

Laistrogon

Laistrogon

Üye
bende de C3 var bnde bağlanamıorm

yğmur

Üye
bnde wireless ayarını yaparken wifi çkmıyo .s anlamyrm hçbse

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia c3 sahipleri cihaz bende yok ama madem çok internete bağlanıyor erişim noktasını silin.. bağlantı ayarlarından/ /ayarlar/hedefler yada erişim noktalarından/ silin , benim c3 üm yok ama büyük ihtimal bir program bağlanıyor bu yazılım güncellemede olabilir onun bağlantı ayarlarınıda kontrol edin

blameless

Üye
ben denıyorum wıreless ı ve varolan aglar denıldıgı zaman bulunan aganın onunde kılıt ısaretı yoksa baglanıyor dıger turlu sıfre ıstıyor bılıyosanız baglanırsınız yoksa maalesef baglanmıyor

murat_bal1991

Üye
arkadaşlar bndede war fakat güncelleme yapmadım ondanmı acaba ??
topluluklar bölümünden > facebook a giriyorum ( iletişim hatası diyor )
wlan da kaydedilen bölümde ağ güvenlik türü nasıl olmalı ağ ayarlarını yollarmısnız ?_ ACİL :(

şimdiden tsk .

incelerli268

Üye
ben c3 dış ülkeden aldım ama daha hiç wifi de sorun olmadı ve süper çalısıyo

Zzegel

Üye
arkadaslar ben çözümünü buldum hep vodofone internete otomatik bağlanıyorsanız ayarlar/bağlantı/paket veri/paket veri ayarları/etkin erişim noktasını 2 ye getirin/işte bu kadar artık hep internete bağlanırken bağlanacağınız ağı seçecektir eğer telefonunuzdan sık sık internet kesiliyosa sebeke sorununuz var demektir ;)

benden bu kdr |..!!!!<<+rep isterim kolay gelsin>>!!!!..|

sLayer31

sLayer31

Üye
bendede c3 var arkadaşlar normal giriyorum internete. yeni sürüm attım videolarıda rahat rahat izliorum netten. bendeki tek sorun wlan ile topluluklar kısmından facebook a girmiyor normal tarayıcıdan açabiliosunuz. eğer topluluk kısmından facebook a girmek istersem edge açmak zorunda kalıorum böle garip bi problem var yeni sürüm bekliorum artık.

bakburdabokvar

Üye
arkadaşlar benim de nokıa c3 üm var ama bende masllahlah hiç bir sorun yokk tek sorun internet paketiyle yada köntörle girdin mi youtubeden vidyo izlemiyor wifiden girdin mi izliyor yani wifim sorunsuz çalısıyor ve çekiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt