Nokia C3 Silinemeyen Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Silinemeyen Mesaj Sorunu
Merhaba arkadaşlar. C3 kullanıcısıyım uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Mesajlarda görünmeyen ve silinemeyen mesajlar var. Güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu. Çözümü bulundu. Eğer elinizde bi yedekleme dosyası varsa Mesajlar seçeneğini seçip geri yükleyince herşey normala dönüyor. Ama benim sıkıntım bendeki yedek dosyalarının bozulmuş olması. Geri yüklenmiyor. Sizden ricam C3 kullanan arkadaşlar Mesajlar kısmını yedekleyip yedek dosyasını upload edebilirler mi ?

Burak

Üye
nokialarda o sorun çok oluyor ama bende olunca ben tele reset atıyom düzeliyor.

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Bende düzelmedi. Yeni sürüm yükledim olmadı format attım olmadı. Ama dediğim yöntem oluyormuş. Çevremde kimse C3 kullanmıyor kullansa onlardan alıcam ama elbet biri yardımcı olur heralde :D

Burak

Üye
Benim yiğende c3 vardı güncelleme yaptıkça telefon hafızası boş ama dolu gösteriyodu bisey yüklenmiyodu hep yetersiz hafıza falan diyodu görünmez mesajlar vardı silinmiyodu kaç tane telefoncu dolaştı çözüm bulamadılar format falan işe yaramıyo tek çare servisti verdi anakart değisti telefonun yani o dediğim yöntem olmuyosa sorun var demektir :D

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Bu dediğim yontem de olmazsa servise vericem. Ama çok uzun sure telefonsuz kalmak korkutuyor insanı :D

Burak

Üye
yok kardeş çok uzun sürmüyor artık serviste işlemler en fazla 20gün. :D

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta bile çok bana :D neyse ya olmadı vericez servise mecburen :D

Burak

Üye
:d:
kardeş yapcak bisey yok o telefon hep sorun hep sorun :D

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Öyle valla :D artık çıldırtana kadar kullanırım sonra satıp yenisini alırım :D

Burak

Üye
yaptır sonra sat :D

haltie

haltie

Üye
evet çok fazla olan sorunlardan en güzel yöntem servise yollamak.

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
11 ay önce aldım kutusu garantisi kulakligi falan herşeyi var :D telefoncunun biri 150 demisti ama bilmiyorum dusunuyorum satmayı aslında :D

Burak

Üye
ne 150si yav yiğenim 200e sattı kurtuldu o telefondan :D

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Arasam bulurum alıcısını o fiyata ama daha ciddi dusunmedim :D Satarsam e63 alırım heralde

Burak

Üye
sat kardeş o telefonun sorunu bitmez :D

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın :D ama önce şu sorundan kurtulayım da :D

ozbrk

ozbrk

Üye
[h=5]Nokia C3 Boş Mesajlar Görünmeyen Silinmiyor (Çözüm)[/h]
Telefonu bugün wlan ile wifi ile güncellemeye kalktım ve 8.63 sürümüne geçti güzel yenilikler olmuş batarya ömrü uzamış ve bir çok yerinde hızlandırılma ve oturumlardaki sorun falan düzeltilmiş onun dışında oluşan bir mesaj nokia c3 hata oluştu silinemiyor silinemedi gibisinden hatalar oluşmuştur belki sizlerde? güncelleme yapmayan arkadaşlar lütfen ilk başta mesajlarını silsinler silmeyenler içinde kesinlikle 25 30 mesaj aveadan veya trcell den gelen mesajlar duruyordur ve içeriğini göremiyorsunuz + silemiyorsunuzdur buna çözümde basit, alt kısımda çözüme bakabilirsiniz iyi günler ÇÖZÜMTelefonun yedekleme menüsüne girin
yedekleme opsiyonlarında yalnızca mesajları seçin
yedeklemeyi başlatın
yedekleme bittikten sonra,
önce hafıza kartına girin
sonra back up dosyasını bulun
back up dosyasını çalıştırıp sadece mesajlar çıkacak yüklemeyi başlatın
telefon restart atacak ve elveda boş mesajla

Not: Caz Forumdan alıntıdır
ozbrk; Tarafımca denendi ve işe yarıyor elimde herhangi yedek dosyası yoktu

altan40

altan40

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Boş Mesajlar Görünmeyen Silinmiyor (Çözüm)

Telefonu bugün wlan ile wifi ile güncellemeye kalktım ve 8.63 sürümüne geçti güzel yenilikler olmuş batarya ömrü uzamış ve bir çok yerinde hızlandırılma ve oturumlardaki sorun falan düzeltilmiş onun dışında oluşan bir mesaj nokia c3 hata oluştu silinemiyor silinemedi gibisinden hatalar oluşmuştur belki sizlerde? güncelleme yapmayan arkadaşlar lütfen ilk başta mesajlarını silsinler silmeyenler içinde kesinlikle 25 30 mesaj aveadan veya trcell den gelen mesajlar duruyordur ve içeriğini göremiyorsunuz + silemiyorsunuzdur buna çözümde basit, alt kısımda çözüme bakabilirsiniz iyi günler ÇÖZÜMTelefonun yedekleme menüsüne girin
yedekleme opsiyonlarında yalnızca mesajları seçin
yedeklemeyi başlatın
yedekleme bittikten sonra,
önce hafıza kartına girin
sonra back up dosyasını bulun
back up dosyasını çalıştırıp sadece mesajlar çıkacak yüklemeyi başlatın
telefon restart atacak ve elveda boş mesajla

Not: Caz Forumdan alıntıdır
ozbrk; Tarafımca denendi ve işe yarıyor elimde herhangi yedek dosyası yoktu

Çok sağol kardeşim 0 mesaj :D bide telefonun java güvenliğini falan hackledim süper gidiyor uygulamaları falan alta alabiliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt