Nokia C3 S40 200 ADET TEMA+150 ADET FLASH EKRAN KORUYUCU+100 ADET MELODİ

Sponsorlu Bağlantılar

Hellwachmen

Hellwachmen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 S40 200 ADET TEMA+150 ADET FLASH EKRAN KORUYUCU+100 ADET MELODİ

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
kardeş önemli olan paylaşmak değil neyi nasıl paylaştığın 5 tema koyup önizleme eklesen daha iyi olurdu bu kadar temayı indirip tektek deneyemezki insanlar yada sen denedin mide paylaştın? paylaşım yaparken biraz daha seçici ol ve özen göster. daha iyi paylaşımlarla forum hayatının devamı dileğimle devil_lord.

Hellwachmen

Hellwachmen

Üye
    Konu Sahibi
Eğer kullanıcı tane tane bakıp kullanmak istiyorsa zaten bunun için belli başlı siteler var.Buralardan temin edebilir.Benim paylaşımımdaki amaç kullanıcıyı üyelilik dowload sıkıntısı çekmeden toplu olarak dowload etmek.Eğer 200 tane temanın önizlemesini görmek istiyorsa böyle bir sistem daha çıkmadı.Paylaştığım tema+duvarkağıdı+melodi'de sıkıntı olursa eleştirilerinizi bekliyorum.:evet:

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
senin söylediğin belli başlı sitelerde forumumuzda olduğu gibi kullanıcılar yorum yapma fırsatı bulamıyor yada bizim burada yeni dostluklar kurup kendi aramızda bilgi alışverişi yapma fırsatı söylediğin sitelerde yok ve maxicep forumu bu yüzden tercih ediliyor. üyelik isteyen siteler konusuna gelirsek 4shared sitesinde üyelik gerektirmeden aralıksız download yapılabilmekte ücretsiz üyelik bulunmakta veupload ettiğiniz dosyaları partlara bölmek zorunda kalmadan istediğiniz boyutlarda indirmeye hazır hale getirebilirsiniz. önizleme konusunda senden istediğim 200 temanın önizlemesi değil bu seninde dediğin gibi zor bişey benim sana anlatmak istediğim 200 değilde 20 tema koy ve bu temaların önizlemelerinide siteye koy. 2 yıllık aktif forum hayatımda önizlemesi bulunan ve dosya boyutu fazla olmayan temaların daha fazla ilgi gördüğünü farkettim. benim endişelendiğim konu bu kadar emek harcamıssın ama ilgi görceğini sanmıyorum. son olarak seni uyarmaktaki amacımın daha iyi paylaşımlar yapman olduğunu bilmeni isterim

Üst Alt