Nokia C3 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okandnmz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Hakkında
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Ben nokia E63 almaya karar vermiştim ki bugüne kadar.Teknosada dolaşırken Nokia c3'ü gördüm 330 tl yazıyordu.Yanında da tek ödeme. Yani peşin mi 330 Tl anlamadım ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 

tlg-68

Üye
peşin 330 taksitli satış 350 tl (8 taksit)
 

okandnmz

Üye
    Konu Sahibi
evet hatta link

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler tlg-68
 

wiper81

Üye
Arkadaslar Nokia C3 aldım Hattım Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp wap ayarlarını istedim wap ayarlarını gerçekleştirdim.Wifiyi açıyorum internete girdğimde kontur gidiyor.Yardımcı olabilecek var mı ???
 

sLayer31

Üye
3 hafta önce real m1 den 335 e aldım kvk lı peşin )
 

bende de turkcell var aynısı oldu, telefonun ayarlarını fabrika ayarlarına döndürdüm wifide bir sorun kalamdı ancak o.facebook a bile girsem wapten para gidiyor. Anladığım kadarıyla birini seçcez wap yada wifi.
 

die4you.

Üye
Wap ayarlarında bağlanıcak yerleri temizleyin.Sonrada wireless'a bağlanıp kablosuz internetten gezinebilirsiniz.
Telefon ilk olarak wap'tan bağlanıyordur o yüzdende tl'niz düşer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...