Nokia c3 Güvenlik kodunu kırmak

Sponsorlu Bağlantılar

destruktiv

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 Güvenlik kodunu kırmak
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Nokia c3 telefonumun güvenlik kodunu bulamıyorum. Kitapçıkta siz tanımlarsınız diyor ama galiba annem benden önce bir kod belirledi ve şuan kendiside unutmuş. :vur Forumda arama yaptığımda özellikle imei numarası isteyen siteler var onlara girdim ama ordaki kodların gerçekliği yok. C3 telefonun teknik servis haricinde nasıl kodunu kırabilirim?

Not: Telefon güvenli tuş kilidinde.:ağlarım:

Edit: Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Zaten aranıza yeni katıldım. Affola =/

bluebobster

Üye
Merhaba arkadaşım büyük ihtimal sorunu çözmüşsündür ama seni kaale alıp kimse cevap yazmamış arkadaşlarına başına gelipte senin soruna bakarlarsa çözüm olsun diye yazıyorum. Nss Pro isimli bir program var o programı indirip kuruyorsunuz bilgisayara orada seçeneklerinde görürsünüz reset factory code idi sanırım ona tıklayıp okeylediğiniz zaman bütün Nokia telefonlar için güvenlik kodunu kırar 12345 yapar. Nss Pro isimli programı google'dan aratırsınaz sonuç alırsınız. Birde arkadaşlar için söylüyorum programı deneyip işlemi yapan lütfen olumlu olumsuz cevap yazsınlar ki millet faydalansın işini görsün. Bencillik yapmayın lütfen...

Üst Alt