Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c3 faceden video izleme sorunu..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jacksreverdi
Üye
Konu Sahibi
nokia c3 faceden video izleme sorunu..
Ben nokia c3 te facebook tan videoyu izlemek icin tıklıyorum indiriyor sesi geliyor fakat görüntü cıkmıyor sadece sesi var acaba neden yardımcı olabilirmisiniz..
nuri783
Üye
aynı sorun bendede var bi yardım ediverin
bllfurkanu
Üye
telefon video yu desteklemiyor olabilir bende nokia e66 var bazı videoları desteklemediği için sadece ses geliyor.
u_cosar
Üye
videonun çözünürlüğünün telefon desteklemediği için kısmen oynatılıyor der sadece sesi verir maalesef aynı sorun bende de var
demmir19
Üye
Ya bendede ayni dert ne boxxa yarar bu telefonlar anlamadim
Ben nokia c3 te facebook tan videoyu izlemek icin tıklıyorum indiriyor sesi geliyor fakat görüntü cıkmıyor sadece sesi var acaba neden yardımcı olabilirmisiniz..
aynı telefon bendede var ama benimkinde indirilen video izleniyor bence sizin tel videonun formatından dolayı izletmiyor videoyu
.yaRasa.
Üye
Bu sorun değil ki.. olmayan bi özellik...
Yakında 3310 Kamera Sorunu açılırsa şaşırmayın
elendil06
Üye
telefonunaza format atın düzelir dertmi bu netten indirdiğiniz için virüs de geliyor şimdi diyeceksiniz programımda var nasıl gelecek virüs ama o programlara inanmayın aslında telefonla ilgili hiç bir virüs programına inanmayın!!