Nokia c3 3g ?

Sponsorlu Bağlantılar

huzun34

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 3g ?
Arkadaşlar doğru yerdemi açtım konusuyu tam çözemedim ama benim nokia c3 tlf.num var 3g si yok sanırım ama 6630 da olduğu gibi arkadaki kamerayı kullanarak 3g görüntülü arama yapamazmıyız bunun için bir program yada başka bişey varmı bu konuda acil beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum ...

serinaga

serinaga

Üye
Öncelikle telefonun 3g özelliğinin olmaması nedeniyle görüntülü görüşme için yeterli veri transfer hızına sahip olmadığından kamera çokta önem arz etmez. Dolaysı ile boşa kürek çekmiş olursun. Genelde 3g özelliğinin öndeki kamera olduğu anlayışı vardır, lakin hiç alakası olmayıp tamamen bir iletişim protokolüdür. Ülkemize 3g ile birlikte ön kameralı telefonlarında ön plana çıkması böyle bir olgu ortaya çıkarmıştır.

• Beğen
Tepkiler: huzun34

huzun34

Üye
    Konu Sahibi
yani bu alate görüntü görüşme yaptıramayzmıyız hiçbi şekilde yaw:( hiç farkedememişim almış oldum bikere..

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yapamazsın

CasuS_87

CasuS_87

Üye
olmaz galiba

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Malesef.

backwater

backwater

Üye
arkadaşım ondaki 3g sadece internet bağlantısında 3g hızını kullanmak için var ,görüntülü görüşme yapılamaz...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
3G yi yanlış tanıyorsunuz..

3G = Görüntülü konuşma
3G = Bağlantı hızı..

Bu ikisini de taşımıyor telefonun..Sendeki 3g bağlantı hızı..Görüntülü görüşme değil :)

15097

15097

Üye
Bazı telefonlarda 3G vardır ama görüntülü görüşme yoktur sadece internet 3G hızındadır.Bazı telefonlarda 3G vardır ve söz ettiklerimin hepsi yapılabilir.

Üst Alt