Nokia Bubles hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
arkadaşlar bir çok kez anlatmış tekrarlıyorum programı yükledikten sonra telefonu kapatıp açın telefon açıldıktan sonra ekranı kilitlediğiniz zaman menü tuşuna bastığınızda uygulamanın çalıştığını göreceksiniz..

berkayevs4

berkayevs4

Üye
abi kapatıp aç ı soylesenıs iş bitmişti :S
tekrardan sağolun :))

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Arkadaşlar buble programının ekran klitleme süresini nereden değiştireceğiz. 10 sn aktif oluyor, oyun bile oynanmıyor. Süreyi değiştiremiyorsak kaldırmaktan başka çare kalmadı.

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Arkadaşlar programın verildiği konuda zaten belirtilmişti kapatıp açma sonra da tuşları kilitleyip menü tuşuna basma olayı.. :) Bu arada yardım çağrınıza cevap veremedim çünkü bugün pazardı ve ben bilgisayar başında değildim.. ;)

playmert

playmert

Üye
bunu kaldirmanin yolu var mi.sbhtan beri deniyorum ama kaldiramadim

ofdi

Üye
s60 v5 içinde bubbles lütfennn bizimde canımız çekti :D

matanist

matanist

Üye
Arkadaşlar programın verildiği konuda zaten belirtilmişti kapatıp açma sonra da tuşları kilitleyip menü tuşuna basma olayı.. :) Bu arada yardım çağrınıza cevap veremedim çünkü bugün pazardı ve ben bilgisayar başında değildim.. ;)

Programın öyle bir ayarına hiç rastlamadım :D Nitekim telefon kendisi tuşları kilitleyince çalışan bir uygulama bubbles. Hatta pro beta olduğundan mıdır nedir kısayolu bile yok farkındaysanız :D En azından benim tel de öyle. Programı sadece kurabiliyorum ve yüklü uygulamalardan kaldırabiliyorum başka bir ayar filan mevcut değil. Ha kendisi üzerinde var arka plan resmi değiştirme, resim geçişlerini durdurma gibi özelliği başka birşey de görmedim rastlamadım inan...

by_oguz

by_oguz

Üye
arkadaşlar backgroundları değiştirme nasıl yapıyoruz. bende sadece 4 tane gözküyor başka ekleyemiyorum.

fays12

Üye
arkadasım bunun sybian s60 v5 için olanı da varmı yahu.. ben yukledım bunu ama uyumsuz fılan dedı sonra yuklendı fakat calısmıyor.

*-king-*

*-king-*

Üye
s60v5 icinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt