BASKANCIHAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
isi uzatmissin hic gerek yok ben direk sildim once bubbles yazan dosyayi sonrada sanirim adi bublemap ti onu silin 36mb civari biseydi silin tamamdir. .D
dediklerinle olmazsa peşindeyim
merak etme arkadaşım için rahat olsun yukarıda anlattıklarımı yaparsan bir problem yaşamayacaksın ben kendim denedim..Umarım bu işlem başarılı oluyordur,şahsen ben tamamen kaldırabilmek için cihaza önce hard format attım sonrada phoenix ile flash ladım,ayrıca açıklama içinde teşekkürler
ben denedim kardş eğer tamamen kaldırmak istersen bunları uygularsın iyi forumlar..isi uzatmissin hic gerek yok ben direk sildim once bubbles yazan dosyayi sonrada sanirim adi bublemap ti onu silin 36mb civari biseydi silin tamamdir. .D
kardeş nokia bubblesı yükleyinc kendinden geliyor ve bazen sistemde sorun yapabiliyor yukarıda anlattıklarımı eğer yüklersen rahatça sistemden kaldırabilirsin iyi forumlar..şu qt işine daha girmedim qt mi gerektiriyo bu uygulama
yüklesen bile kardeş kaldırmak için bir sorun yaşamayacağına emin olabilirsin iyi forumlar...bu kadar zor siliniyosa hiç yüklemyelim en iyisi
bubblesı kuramadık ki kaldıralımkurulumunuda anlatırsan sevinirim..
kardeş baktım ama bir türlü bulamadım bulunca paylaşırım iyi forumlar...arkadaşlar bu uygulama x6 ya uyarmı veya buna benzer bir uygulama varmı lütfen yardım
kardeş bir sorun oluyor ki adamlar nokia beta labs ta üstüne basarak anlatmış ben denedim ben dede sorun oldu ve ovi çalışmadı ama artık sorunsuz iyi forumlar dilerim...bu kadar ugrasmaya ne gerek var bubless clock u kaldirinca diger butun bilesenlerini kaldiriyor zaten . Qt de hic bir soru teşkil etmedigi icin kaldirmadim ben...
BASKANCIHAN Eyw. saol arkadaşım. ben yüklemiştim Bubblesi anlattıklarını uyguladım sorun olmadan kaldırdım. sada ana menüde qt klasörü kalıyor onuda elle sildim. teşekkürler. uygulamak isteyen rahatça uygulayabilir sorun olmadan siliniyor program.
<font face="Arial Black"><font size="3"><font color="#000000">N8 PR1.1 Yazılımında Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Telefondan Kaldırılması</font></font></font><br />
<br />
<font face="Arial Black"><font size="3"><font color="#000000"> <u> Arkadaşlar Yapacağınız İşler Sırasıyla</u></font></font></font><br />
<br />
<font face="Arial Black"><font size="3"><font color="#000000">1.telefondan ayarlar kısmına gidin.</font></font></font><br />
<font face="Arial Black"><font size="3"><font color="#000000">2. ayarlardan yüklü uygulamalara ordan Nokia Bubbles ı bul </font></font></font><br />
< qt down grade inmiyor link ölü
----------Eklendi @ 11:47:44 ---------- Yazıldı @ 11:46:55 ----------
qt Down grade inmiyor link ölü yardım kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?