nokia bubbles ile gelen qt yeterlimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
nokia bubbles ile gelen qt yeterlimi?
arkadaşlar bu qt 4.7.1 i yükleyen herkes sorun yaşadığını söylüyor.. ben bubblesi yükledim ve beraberinde bi qt geldi.. qt examples diye bi dosya.. şimdi benim 4.7.1 yüklememe gerek varmıdır? bu yeterlimi?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw bitek bende mi bu var bende 4.7.2 var :D herkezde 4.7.1 var ne iş :naughty:

karasahinemre

Üye
bende de 4.7.2 yüklü :D

karasahinemre

Üye
aynen bi çabam yok yani :D

blosbomb

blosbomb

Üye
bende bublesi yükledim geldi ama ne işe yarıo anlamadım..

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada qt nedir

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
ya yanlış anlamayın ama keşke birinizde cevap verseymiş!!! bi soru soruyorum herkes oradan buradan birşeyler söylemiş.. yani şimdi bana bubbles ile gelen qt yeterlimi? bunun sürümü 4.7.2 oluyor o zaman doğrumu? ayrıca benim gördüğüm tek qt, sadece bir dosya yöneticisi şeklinde bişe.. o kadar.. bu normalmi değilmi? sadece buna cevap istiyorum..

karasahinemre

Üye
arkadaşım qt bi yazılım programıdır C++ sistemini kullanır nokia nın güncellemelerinde kullanılabilir yardımı olur

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ya yanlış anlamayın ama keşke birinizde cevap verseymiş!!! bi soru soruyorum herkes oradan buradan birşeyler söylemiş.. yani şimdi bana bubbles ile gelen qt yeterlimi? bunun sürümü 4.7.2 oluyor o zaman doğrumu? ayrıca benim gördüğüm tek qt, sadece bir dosya yöneticisi şeklinde bişe.. o kadar.. bu normalmi değilmi? sadece buna cevap istiyorum..

normal ama sakın o dosyayı silmeye çalışma telefonda sıkıntılar olur ovi ye felan giremezsin ovi qt tabanlıdır

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun ya.. tamam dokunmuyorum kalsın orada.. peki onunla bişe yapabiliyormuyuz? yani kullanabiliyormuyuz?

karasahinemre

Üye
kullanmasını biliyorsan kullanabilirsin tabiki :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
pc den program yazp telde kullanılabilio galba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt