Nokia Bubbles ile Gelen Qt 4.7.1'in Ovi Store'un Çalışmasını Engellemesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Qt 4.7.1 ve Ovi Store Sorunu

• Nokia Bubbles veya Güncellemelerden Sonra Gelen Qt 4.7.1 Telefonunuzda Kuruluyken Ovi Store'u Kullan

Kullanılan: 7 63.6%
  • Nokia Bubbles veya Güncellemelerden Sonra Gelen Qt 4.7.1 Telefonunuzda Kuruluyken Ovi Store'u Kullan

Kullanılan: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bubbles ile Gelen Qt 4.7.1'in Ovi Store'un Çalışmasını Engellemesi.
Arkadaşlar, N8 fabrika çıkış olarak Qt 4.6.3 kullanıyormuş. Qt 4.7.1 Nokia Ovi Store'un çalışmasını engelliyor. Yabancı forumlarda da araştırdım herkes aynı sorundan muzdarip millet Qt'nin Ovi Store'u desteklemesi için güncelleme falan bekliyorlar bunun formatsız başka bir çözümü var mıdır? Tartışıp paylaşarak burada bulacağımızı ümit ediyorum. Teşekkürler.

by_oguz

by_oguz

Üye
bubbles bende yüklü ve ovi suit çalışıyor. eğer qt 4.7.1 i kendin yüklersen o zaman ovi çalışmıyor. ben qt 4.7.1 i yükledim o yüzden tele flash atmak zorunda kaldım. qt 4.7.1 i indirip kurma. bubblesi gönül rahatlıgıyla yükle ovi veya baska bisey çalışmamazlık yapmıyor.

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
bubbles bende yüklü ve ovi suit çalışıyor. eğer qt 4.7.1 i kendin yüklersen o zaman ovi çalışmıyor. ben qt 4.7.1 i yükledim o yüzden tele flash atmak zorunda kaldım. qt 4.7.1 i indirip kurma. bubblesi gönül rahatlıgıyla yükle ovi veya baska bisey çalışmamazlık yapmıyor.

Haklısın. Bende çalışmıyordu suit telefonu kapatıp açtım düzeldi. Bazıları böyle dediği için a.çmıştım konuyu neyse sağlık olsun.

Utku

Utku

Üye
moderatörlere özel msj at

sh0ck

sh0ck

Üye
Nokia, Bubbles ile gizliden gizliden 4.7.1'i yayınlamış oldu. :)..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt