Nokia Bubbles FP1 [İSTEK!!!]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bubbles FP1 [İSTEK!!!]
Arkadaşlar FP1 den önce güzel kullanıyordum Fp1 geldiğinden sonra hiç kullanmamıştım az önce yüklemeye çalıştım fakat hata aldım heralde QT tabanlı bir hata... Acaba bunun bir çözümü var mı???

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bi bilen?

efeler12

efeler12

Üye
fp1 de çalışıyor ben de fp1 kullanıyorum

ID68

Üye
kardeş fp1 güncellemsinden sonra sende yükledim ama sorunlu çalışıyor arada bir ekran hiç açılmıyor bekliyor badece teli kapatmak gerekiyor çok sorunluydu kaldırdım bende

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben yabancı bir siteden buldum arkadaşlar sorunsuz çalışıyor şu an bende... Siyah ekran sorununu kaldırmışlar keşke bizimkiler de yapabilseydi...

• Beğen
Tepkiler: ID68
ASC33

ASC33

Üye
Ben yabancı bir siteden buldum arkadaşlar sorunsuz çalışıyor şu an bende... Siyah ekran sorununu kaldırmışlar keşke bizimkiler de yapabilseydi...

senin telefon 701 mi? bende de 701 var ama asla bublesi çalıştıramıyorum bulduğum sis dosyası yükleniyor ama menüde de yok ekran koruyucu olarak da görünmüyor senin yüklediğini paylaşabilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
ASC33

ASC33

Üye
teşekkürler,denedim fakat yine çalışmadı demek bu fp1 de çalışmıyor.

muttal58

muttal58

Üye
arkadaşlar telden bu siteye girip try it diyin ardından giriş yapmanızı isteyecek ovi hesabınızla aynı kullanıcı adı ve şifre istiyor giedikten sobra sayfayı aşşagıya doğru çekin download now yazısı göreceksiniz tıklayın ve sorunsuzca kullnın bende 701 var denedim ayrıca N-8 C6-01 modelirnde de denendi sorunsuzca çalışıyor Nokia BUBLES 'i yukledikten sonra teli açıp kapatmanız etkinleştirmek için yeterli olacaktır ...
NOT:
701 Fp1 de denendi

Bu link çalışıyor ise : indirin deneyin pc den de deneyin ben denemedim
- - - Eklendi - - -

arkadaşım sana tavsiye fp1 ovi suite üzerinden bir daha kur bu sorunların gidecektir eminim
Arkadaşlar FP1 den önce güzel kullanıyordum Fp1 geldiğinden sonra hiç kullanmamıştım az önce yüklemeye çalıştım fakat hata aldım heralde QT tabanlı bir hata... Acaba bunun bir çözümü var mı???

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telden bu siteye girip try it diyin ardından giriş yapmanızı isteyecek ovi hesabınızla aynı kullanıcı adı ve şifre istiyor giedikten sobra sayfayı aşşagıya doğru çekin download now yazısı göreceksiniz tıklayın ve sorunsuzca kullnın bende 701 var denedim ayrıca N-8 C6-01 modelirnde de denendi sorunsuzca çalışıyor Nokia BUBLES 'i yukledikten sonra teli açıp kapatmanız etkinleştirmek için yeterli olacaktır ...
NOT:
701 Fp1 de denendi

Bu link çalışıyor ise : indirin deneyin pc den de deneyin ben denemedim
- - - Eklendi - - -

arkadaşım sana tavsiye fp1 ovi suite üzerinden bir daha kur bu sorunların gidecektir eminim

Sağolasın kardeş ama ben forumdan buldum ve yükledim şu an sorunsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt