Türe
Üye
Android kullanip da yorum yapan iki kisi olduguna gore:rolleyes:Üstünüze alınmanızı gerektirecek bir durum yok o halde.
Android kullanip da yorum yapan iki kisi olduguna gore:rolleyes:Üstünüze alınmanızı gerektirecek bir durum yok o halde.
var. 1 aydan sonra kapanıyor 120 tl ye kayıt yapacaksın.sim kilidi var mı lumiada..bn arabistandan getirttimde
cihaz kaydı mı yoksa sim kaydı mı gerekvar. 1 aydan sonra kapanıyor 120 tl ye kayıt yapacaksın.
Sim kilidi uygulaması yakında kalkicakti haberleri araştırın internetten diğer arkadaş imei kaydıyla karıştırmış sanırımsim kilidi var mı lumiada..bn arabistandan getirttimde
sim niye kilitleniyor ki ? Benim bildiğim sadece hat kullanıma kapalı oluyor. Sadece o telefonda. Onuda kayıt yaptırarak açıyorsncihaz kaydı mı yoksa sim kaydı mı gerek
sim klidi turkiyede kalktı sanırım ama yurt dısı tlfonda gecerlimi bilemedimSim kilidi uygulaması yakında kalkicakti haberleri araştırın internetten diğer arkadaş imei kaydıyla karıştırmış sanırım
Yurtdışından getirilecek telefon için mecburi pasaport kaydı yaptiricaksiniz zaten ama alacaginiz veya aldığınız yerde sorun sim kilitlimi değil mi diye yada simkilitsiz alabiliyorsaniz her türlü buraya göre ucuzdur zatensim klidi turkiyede kalktı sanırım ama yurt dısı tlfonda gecerlimi bilemedim
sim kilidi sadece bi hatla tlfunsim niye kilitleniyor ki ? Benim bildiğim sadece hat kullanıma kapalı oluyor. Sadece o telefonda. Onuda kayıt yaptırarak açıyorsn
telfnu aldım bile ama pasaport bulamadgm için acmadm hemen kapıyomus birde sonradan kayıt yapsanda acılmıyo dediler o yuzden hat takamadmYurtdışından getirilecek telefon için mecburi pasaport kaydı yaptiricaksiniz zaten ama alacaginiz veya aldığınız yerde sorun sim kilitlimi değil mi diye yada simkilitsiz alabiliyorsaniz her türlü buraya göre ucuzdur zaten
Telefonu acmanizda kullanmanızda sorun olmaz sadece hat takmayin yeter, eger kayıt yaptırmadan kartı takıp kullanmayı denerseniz kara listeye girdiğiniz an 1 ay süre veriliyor ve kapanıyor. Pasaport kaydı içinse gerekli bilgileri araştırmışsinizdir sanırımsim kilidi sadece bi hatla tlfun
telfnu aldım bile ama pasaport bulamadgm için acmadm hemen kapıyomus birde sonradan kayıt yapsanda acılmıyo dediler o yuzden hat takamadm
tak 1 ay kullan. Ben 1.5 aydır kapalı olarak kullanıyorum. Şuan telefon aramaya kapalı. Sonra kayıt yaptır tekrar hat araması açılır.sim kilidi sadece bi hatla tlfun
telfnu aldım bile ama pasaport bulamadgm için acmadm hemen kapıyomus birde sonradan kayıt yapsanda acılmıyo dediler o yuzden hat takamadm
HTC One sahibiyim asphalt 8 kasmıyor telefonda 4 gözle 1520 yi bekliyorum almak için saygılar.Asphalt 8 şuan markette yok fakat kasım ayı içerisinde yayınlanacak. Bu arada en azından bizde daha oyun yok android platformuna geldi gördük sonucu çoğu s4 htc one sahibi kasıyor diyo
Şapka çıkarılır bu mesajaTenekenin boş olanı çok ses çıkarırmış.![]()