Nokia bu sefer Sony'i hedef aldı

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
sim kilidi var mı lumiada..bn arabistandan getirttimde
Sim kilidi uygulaması yakında kalkicakti haberleri araştırın internetten diğer arkadaş imei kaydıyla karıştırmış sanırım

• Beğen
Tepkiler: ozqqee

respection123

Üye
cihaz kaydı mı yoksa sim kaydı mı gerek
sim niye kilitleniyor ki ? Benim bildiğim sadece hat kullanıma kapalı oluyor. Sadece o telefonda. Onuda kayıt yaptırarak açıyorsn

ozqqee

Üye
Sim kilidi uygulaması yakında kalkicakti haberleri araştırın internetten diğer arkadaş imei kaydıyla karıştırmış sanırım
sim klidi turkiyede kalktı sanırım ama yurt dısı tlfonda gecerlimi bilemedim

serif55

serif55

Üye
sim klidi turkiyede kalktı sanırım ama yurt dısı tlfonda gecerlimi bilemedim
Yurtdışından getirilecek telefon için mecburi pasaport kaydı yaptiricaksiniz zaten ama alacaginiz veya aldığınız yerde sorun sim kilitlimi değil mi diye yada simkilitsiz alabiliyorsaniz her türlü buraya göre ucuzdur zaten

ozqqee

Üye
sim niye kilitleniyor ki ? Benim bildiğim sadece hat kullanıma kapalı oluyor. Sadece o telefonda. Onuda kayıt yaptırarak açıyorsn
sim kilidi sadece bi hatla tlfun
Yurtdışından getirilecek telefon için mecburi pasaport kaydı yaptiricaksiniz zaten ama alacaginiz veya aldığınız yerde sorun sim kilitlimi değil mi diye yada simkilitsiz alabiliyorsaniz her türlü buraya göre ucuzdur zaten
telfnu aldım bile ama pasaport bulamadgm için acmadm hemen kapıyomus birde sonradan kayıt yapsanda acılmıyo dediler o yuzden hat takamadm

serif55

serif55

Üye

telfnu aldım bile ama pasaport bulamadgm için acmadm hemen kapıyomus birde sonradan kayıt yapsanda acılmıyo dediler o yuzden hat takamadm
Telefonu acmanizda kullanmanızda sorun olmaz sadece hat takmayin yeter, eger kayıt yaptırmadan kartı takıp kullanmayı denerseniz kara listeye girdiğiniz an 1 ay süre veriliyor ve kapanıyor. Pasaport kaydı içinse gerekli bilgileri araştırmışsinizdir sanırım

respection123

Üye

tak 1 ay kullan. Ben 1.5 aydır kapalı olarak kullanıyorum. Şuan telefon aramaya kapalı. Sonra kayıt yaptır tekrar hat araması açılır.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
haber için teşekkür

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için sağol abi :D nokia ve Windows agresifliğe devam diyorlar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Asphalt 8 şuan markette yok fakat kasım ayı içerisinde yayınlanacak. Bu arada en azından bizde daha oyun yok android platformuna geldi gördük sonucu çoğu s4 htc one sahibi kasıyor diyo
HTC One sahibiyim asphalt 8 kasmıyor telefonda 4 gözle 1520 yi bekliyorum almak için saygılar.

serif55

serif55

Üye
Asphalt 8 htc one da kasiyor diyen elemanlar acaba replika htc one mı kullanıyor :D telefonumdan şüphe ettim şimdi ben ne kullanıpta oynuyorum bu oyunu sıfır kasmayla :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şamda Kayısı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt