Nokia bu sefer Sony'i hedef aldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia bu sefer Sony'i hedef aldı

Almanya'da düzenlenmektedir olan İFA fuarında yeni aksesuarlarını duyuran Sony'e Lumia1020 ile gönderme yapan Nokia yine çok konuşulacak bir tweet attı.

Sony'nin akıllı telefonlar için tasarladığı portatif lensleri QX100 ve QX10 gönderme yapan Nokia "mükemmel uyumluluk" başlığıyla Nokia Lumia1020'nin 18-55mm bir lense sahip oldğunu söyledi.

man20

man20

Üye
güzel olmuş :D

burakkk97

Üye
İlk bakışta telefonu fark edemedim :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

Almanya'da düzenlenmektedir olan İFA fuarında yeni aksesuarlarını duyuran Sony'e Lumia1020 ile gönderme yapan Nokia yine çok konuşulacak bir tweet attı.

Sony'nin akıllı telefonlar için tasarladığı portatif lensleri QX100 ve QX10 gönderme yapan Nokia "mükemmel uyumluluk" başlığıyla Nokia Lumia1020'nin 18-55mm bir lense sahip oldğunu söyledi.
Bu iş gitgide kızışıyor :)

Hagios

Hagios

Üye
Çok müthiş olmuş.Ama gerçekten telefon buna benziyor.:Dİlk gördüğüm andan beri bende böyle bir izlenim bıraktı:D

Türe

Türe

Üye
Tenekenin boş olanı çok ses çıkarırmış. ;)

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu, muratangin, mkyb ve 4 diğerleri
csH

csH

Üye
:cool: çok iyi olmuş :D :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
süper olmuş süper :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet ya bunu görünce nokia ne yapıyor diye soruyorum kendime

ÖEY

ÖEY

Üye
:DGüzel kapak olmuş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kapak :D

sekajmer

sekajmer

Üye
forumdaki resimleri göremiyorum ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Tamam gülün Arkadaşlar boşuna yayınlanmamış olsunlar. O değilde nokia cihazlarda asphalt 8 oynanıyor mu ? Bence Nokia'nın dönüpte kendine gulmesi lazım. ..

man20

man20

Üye
Tamam gülün Arkadaşlar boşuna yayınlanmamış olsunlar. O değilde nokia cihazlarda asphalt 8 oynanıyor mu ? Bence Nokia'nın dönüpte kendine gulmesi lazım. ..
yanlış hatırlamıosam ekimde geliodu ya da kasımda. haberi yapılmıştı bunun.

ÖEY

ÖEY

Üye
Mertcan site yenilendi ama sen hala şu bakış açını yenileyemedin be güzel kardeşim, neyse sana hayırlı günler :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Güzel mesaj olmuş gerçektende :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Hagios

Hagios

Üye

Asphalt 8 oynanmıyor vay anam kendimizi dağlara taşlara vuralım.

Oynanan ya da oynanamayan oyunları problem etmeyip telefonumu sevdiğim için çok şanslıyım sanırım.Bunu hatırlattığın için teşekkürler dostum :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, kaygisiz43 ve ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
Adamlar ince kelimesinin anlamını çözmüşler aga :D

Bay H

Bay H

Üye
Asphalt 8 şuan markette yok fakat kasım ayı içerisinde yayınlanacak. Bu arada en azından bizde daha oyun yok android platformuna geldi gördük sonucu çoğu s4 htc one sahibi kasıyor diyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Güzel gönderme :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt