nokia bitmiştir artık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

angryperson

Üye
    Konu Sahibi
nokiacılar ben n8 kullanıyorum ve hayal kırıklığı yaşıyorum. siz hayatınızda akıllı telefon görmemişsiniz ben başkasında gördüm. kamera telefonundan öteye gidemeyen bir telefon n8. nokianın amiral gemisi. bu mu akıllı telefon. işletim sistemi basit. işlemcisi kötü. ovide bir tane adam gibi uygulama yok oyun yok. 5800dan fazla yapılan tek şey nfs shift. webde video. aynı telefonları kakalıyorlar hep millete. siz akıllı telefon görmemişsiniz. nokia bitmiştir.

• Beğen
Tepkiler: nonamex

ozanazy

ozanazy

Üye
Biraz daha saygılı olmanı beklerdim dostum, tamamen savunmaya geçiyorsun ergenmisin nesin.Nokia' dan ağzım yandı yaptım bir hata ama işte bunu kabul edebilmek önemli.Kimseye önermiyorum bu nedenle.İnsanların çoğu Nokia' yı niye tercih ediyor haberin yok sanırım.Satış sonrası teknik destek.Teknik destek alamıyorsam Nokia' a değil de kime kızayım?Gidersin ucuz çin malı smatphone alırsın bozuldukça tekrar alırsın.İşte para kolay kazanılmıyor, zengin bebeler anlamaz bunu.
Ya tamam bende bunu demek istedim işte sen sinirleniyosun burda adamlara kızıyosun. Nokia'nin bittiği an dediğin zaman sanki şirket iflas etmiş gibi anlaşılıyo o da çok umrunda değil kimsenin fakat seni farklı birşey için Nokia servisinden ağzın yandığı için bu kadar sinirlenmişsin. Eğer aynı arızadan dolayı elinde tutanakların varsa git tüketici hakları hakem heyetine başvur bakalım ne oluyo. Kimi karalarsan karala dert değil Nokia personeli bile olsam umrum olmaz sahibi değilim ya.

61semih

61semih

Üye
Ne yani diğer markalı smartphone telefonlarda hiçmi hata kusur yok bi tek NokiA SORUNLU ÖYLEMİ NOKİA smart phoneTelefonlarını kullanma becerisine sahip olmayan Lütfen iyi bir araştırma yapın bakalım smartphoneTelefonLarın Aslan payı hala kimdeymiş görün ne yani bu NOKİA smartphone KULLANAN aptalmı oluyor bir NOKİA Düşmanlığı almış başını gidiyor Kullanamıyorsanız çamur atmayın NOKİA her kesime her bütçeye göre telefon üretiyor çok beklersiniz NOKİA NIN iflas etmesini NOKİA bir kaç iyileştirme ile yine Dünyanın her yerinde en popüler telefon olacaktır.NoKiA YI çekemeyenlere duyurulur.

Google’ın mobil işletim sistemi olan Android, günden güne büyüyor. Yeni yapılan bir araştırmaya göre Android’in Amerika akıllı telefon pazarının %35′ine sahip olduğu ortaya çıktı.

Peki Android neden bu kadar popüler oldu? Bu başarının sırrı; Android’in açık kaynak kodlu olması, yeni çıkan ilgi çekici özellikteki telefonlar ve tabii ki 2.2 Froyo sürümü ile performansın ciddi bir şekilde artmasında gizli.

Android’in ilgi çeken en iyi telefonları: HTC EVO 4G, Motorola Droid X, HTC Desire ve Samsung Galaxy S. Ayrıca Android geçen yıla oranla %886 oranla büyümüş durumda. Ayrıca, Android 3.0 Gingerbread ile daha da büyük başarılara imza atacağı düşünülüyor.

Android’den sonra Amerika’da %32 RIM ve %21.7 Apple diğer büyük pazar payına sahip olan akıllı telefon markaları.

alıntıdır :
tabıkı burdakı verıler amerıka ıcın gecerlı gelır sevıyesı yuksek ülke bukadar buyume normalmıdır nokıa nın amıralll gemısı n8 ozllıklerne bakalım bırde burda gecen modellerın ozellıklerıne nokıa nın halı ortaya cıksın daha oncede demıstım yıne dıytorum nokiacılar mujdeee nokıya ılk tablet bılgısayarını cıkaracakmıs :) cok cakal bu nokıa nerden geldı aklına tablet pc yahu :))

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar neden sadece Türkiye'de değer görüyor bir düşünün derim

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
1 ucuz oldugu ıcın olabılır
2 geçmıstekı telefon dakı efsane model ve basarıları yuzunden hala piyasadadır
3 muhafazakar bit toplumuz yenılıklere cok acık olmadıgımız aşikar
....

• Beğen
Tepkiler: e_memet88
e_memet88

e_memet88

Üye
1 ucuz oldugu ıcın olabılır
2 geçmıstekı telefon dakı efsane model ve basarıları yuzunden hala piyasadadır
3 muhafazakar bit toplumuz yenılıklere cok acık olmadıgımız aşikar
....

aslında pekte ucuz sayılmaz kardeş be..
2=>:oke:
3=>:oke::oke::oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokia cihaz açısından sağlam yazılım açısından berbat.Samsung cihaz dayanıksız yazılım sağlam.ericcson kullanmadım bilmiyorum ama yakın zaman içnide nokia 5130 almıştım ve telefondan hiç memnun kalmadım şuan tüketici haklarında

Sandrake

Sandrake

Üye
adamın işi gücü yok şiir yazmış varmı böyle birşey :D

mavrick

mavrick

Üye
nokia ne satmş bee:alkis:alkis

61semih

61semih

Üye
Nokia cihaz açısından sağlam yazılım açısından berbat.Samsung cihaz dayanıksız yazılım sağlam.ericcson kullanmadım bilmiyorum ama yakın zaman içnide nokia 5130 almıştım ve telefondan hiç memnun kalmadım şuan tüketici haklarında

nokaı cıhazlardada saglam degıl kardes yetkılı sevıslerde tanıdıgın varsa bılgı al yada telefon parcalarından gercekten anlıyan bırısıne.ben telefon parcalarından anlamam ama nokıa nın yetkılı servısındekı kuzenımın yalancısıyım nokıa oyuncak tel gbı parcaları dıyor dayanıksız vs degerlendırme size kalmış:bye2:

• Beğen
Tepkiler: e_memet88
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
valla yere çarptığında falan birşey olmuyor ondan dedim :D

aligulcan7

Üye
bazı arkadaslar bos bos konusmayı cok seviyor.nokia ne bitecek hergun binlerce telefonu satılıyor neye dayanark bitti diyonuz.

hoss

hoss

Üye
nokia üst segmentte rakiplerinin çok gerisinde kaldı
şu symbian inadından vazgecmezse cok yakında iyice gerileyecektir rakiplerinin karşısında

Kefelon

Üye
becede nokiayanın telefonları kötüleşti biraz ama genede nokiadan bende vazgeçemiyorum xD

61semih

61semih

Üye
bazı arkadaslar bos bos konusmayı cok seviyor.nokia ne bitecek hergun binlerce telefonu satılıyor neye dayanark bitti diyonuz.

bosbos konusup dıyıp kendı sevıynı bellı ettıgın ıcın tekeşşür ederım. pda da bıtmıstıır nokıa cok gerıden gelıyor.telefon pıyasasında hep ıyıydı hala ıyı kapito

mavrick

mavrick

Üye
nokia bitse ne olur bitmesa ne olur sizene niye burda birbirinizi yiyonuz:kop:

cres557

cres557

Üye
arkadaslar bend yorum yazma geregi duydum.oncelikle hatam warsa affola.bakın arkadaslar ben 18yasındaym öss ogrencsym.oyun hastasym denebilır.cok sewdgm n gage (nokia) aldm psp istdm param yoktu.ha psp kadar olblyormu.hayr.ama telefon amacna hizmet edyo.tam br oyun canwarı.agustos 2010da da niyetlendm bir 5800aldm.cok zengin bir insanmym.hayr.nokia fanatgmym.hayr.ama dmk istdgm su.telfn amaca gore alnr.akilli android tel istdyen nokıa almaz htc alr iphone alr.bu frmalar nokiadan android knusunda iydr.ama nokiada symbyan knusunda iyi.ornek istdyenlerı eskye dndrelm.zamannda sx1 we 6600wardi.6600ezdi.ndn?sx1den daha iyiydide ondan.ha her telfnun +sı -si wardr kabul.kısaca farklı kulvarlarda kosan ıkı atı kyaslamak anlamsz.tesekkurler.sayglar.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
iphone android üretiyo mu ya

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar bend yorum yazma geregi duydum.oncelikle hatam warsa affola.bakın arkadaslar ben 18yasındaym öss ogrencsym.oyun hastasym denebilır.cok sewdgm n gage (nokia) aldm psp istdm param yoktu.ha psp kadar olblyormu.hayr.ama telefon amacna hizmet edyo.tam br oyun canwarı.agustos 2010da da niyetlendm bir 5800aldm.cok zengin bir insanmym.hayr.nokia fanatgmym.hayr.ama dmk istdgm su.telfn amaca gore alnr.akilli android tel istdyen nokıa almaz htc alr iphone alr.bu frmalar nokiadan android knusunda iydr.ama nokiada symbyan knusunda iyi.ornek istdyenlerı eskye dndrelm.zamannda sx1 we 6600wardi.6600ezdi.ndn?sx1den daha iyiydide ondan.ha her telfnun +sı -si wardr kabul.kısaca farklı kulvarlarda kosan ıkı atı kyaslamak anlamsz.tesekkurler.sayglar.

bir yanlışın var sx1 6600 ı ezdi ,sx1 e halen fw atılıyor,sx1 efsanedir,6600 ın adı vardı sadece

hakanbehcan

Üye
E63 kullanıyorum, tık dediğine rastlamadım. Bşir de samsung montem var, ok, şık telefon ama symbiandaki uygulama bolluğu ve stabilitesi yok. E63 ü E72'ye terfi etmeyi düşünüyorum.

Benim için nokia yeni başlıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt