angryperson
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bittiyse bitti bize ne aldığımız telefonlar elimizde mi patlayacak. Konuşuluyo mu mesaj yazılıyo mu kardeşim. Nokia bitmiş banane. Nokia adı biter aynı adamlar x firma olarak yine devam ederler dert etmeyin.
ne bu şimdi canın sıkıldıda bi karalama kampanyası için şiir mi yazıyım dedin anlamadımki bak dostum nokıa bi süreçten geçio hataları varmı var ama bu affedilemiycek hatalar değil öle çok büyütülcek hatalarda değil ve şuda bir gerçekki sattığı cihazların arkadasında adam gibi duran tek firma NOKIA dır en azından o çok beğenilen ıphone gibi siz telefonu tutmasını bilmiyorsunuz tel iki parmakla tutulur gibi laflarla insanları yerine koymuyor ama şuda bir gerçek nokıa yetersiz artık ama bu karalanmayı hak ediyor anlamına gelmiyor
Bu yazıdan da anlaşılıyo ki Nokia senin kafanda bitmiş. Bir kaç ay önce bir konuya yorum yapmıştım ; "Nokia senin gibi bilinçsiz bir kullanıcıdan kurtulmuş bence" diye. Sanıyorum bu konuya da cuk oturuyo.yok güzel kardeşim ne mesaj atabiliyorum ne arayabiliyorum ne de aranabiliyorum.4 aydır bekletiliyorum ve insanların bazı şeylere bilmeye hakları var ki forumların amacı da budur.Kimse nokia'a düşman falan değil, birileri beni uyarsaydı bak kardeşim nokia alıyorsun ama teknik servislerine güvenme şık telefonlar yapıyorlar ama stabil değiller diye 600 tli gidip te bayılmazdım 5800.Geçen gün arkadaşım LG telefon aldı 399TL ye ve o kadar şık ve hızlı ki anlatamam.Dokunmatiği yazılımı vs.Niçin insanları kandırmaya devam etmesine izin verelim Nokia'nın.Para kolay kazanılmıyor dostum.Diyebilirsinki gidip yüklemişsindir abur cubur eklentiler yok hack yapmışsındır, valla hiç bir uygulama bile yüklemedim kendiliğinden 3 ay sonra yazılımı çöktü.Telefonu 3 ay kullandım 4 aydır servis tarafından bekletiliyorum ayda bir geri veriyorlar telefonu yapmadan, ön kağaını kırıp veriyorlar.Böyle saçmalıklara izin veremem içime sinmez ne tecrübe ettiysem paylaşacağım, ki nokia gerçekten bitmiştir.
Bu yazıdan da anlaşılıyo ki Nokia senin kafanda bitmiş. Bir kaç ay önce bir konuya yorum yapmıştım ; "Nokia senin gibi bilinçsiz bir kullanıcıdan kurtulmuş bence" diye. Sanıyorum bu konuya da cuk oturuyo.Tüketici hakları diye birşey var hiç kimse senin telefonunu 4 ay serviste tutmaz. Aynı hatayı 3. kez gördüğünde iade alınır. Forumda bunların örnekleri dolu. Çok kasmışsın sen saygıyla karşılıyorum. LG daha iyi haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?