Nokia Birşey Paylaşmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia Birşey Paylaşmış

Tepkiler: Amaru Shady
Nokia'nın her paylaştığını yayınlarsak kötü olur Şaka bir yana Nokia'nın facebook sayfasındaki paylaşımların %43'ü gırgır %56'sı yanlış %1'i doğru.Mesela Lumia 900 diye galerisi var ordaki telefonların neredeyse hepsi Lumia 800 ama Pek bir anlam teşkil etmeyen paylaşımlardan bence bu da.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın Facebook sayfasındaki yönetimi anlayamıyorum hangi kafadalar

Tepkiler: kullanıcıadları

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bilgilendirme için

Tepkiler: Amaru Shady

Teşekkürler kardeş.

Del Rey

Üye
Nokia böyle bir telefon yaptıysa, bu nasıl bir kamera açısıdır diye merak etmeden duramıyor insan.

evet esnek ekran esnek telefon bu ilk nokia çıkaracak galiba

Nokia'nın böyle bir çalışması vardı ama hayata geçirir mi geçirirse hangi sistemle geçirecek orası ayrı tabi.Bence Nokia Facebook yönetiminin saçma hareketlerinden biri ile daha karşı karşıyayız.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia kıvrılabilir telefon yapacağının sinyallerini çok çok önceden vermişti bir resim de koymuşlardı hatta ama bulamıyorum şimdi

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia bitek bu değil Hologram teknolojisi üzerinde de çalışıyordu sanırım 2009 yılından beri olması lazım.

Nokia bitek bu değil Hologram teknolojisi üzerinde de çalışıyordu sanırım 2009 yılından beri olması lazım.

Evet ama bu bükülebilme olayında baya gelişmişlerdi ben öyle hatırlıyorum.Bence bu teknoloji günümüz şartları için baya erken.Böyle telefonu 2'ye 3'e katlamadıkçada benim gözümde pek değerli olmayacak.

esokmen

Üye
Teşekkürler ama one beya

Nokia hem kıvırıyor hem de kıvrılabilen yapıyor.

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...