Nokia Birşey Paylaşmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia Birşey Paylaşmış

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokia'nın her paylaştığını yayınlarsak kötü olur :ehe Şaka bir yana Nokia'nın facebook sayfasındaki paylaşımların %43'ü gırgır %56'sı yanlış %1'i doğru.Mesela Lumia 900 diye galerisi var ordaki telefonların neredeyse hepsi Lumia 800 ama :ehe Pek bir anlam teşkil etmeyen paylaşımlardan bence bu da.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın Facebook sayfasındaki yönetimi anlayamıyorum hangi kafadalar

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia'nın her paylaştığını yayınlarsak kötü olur :ehe Şaka bir yana Nokia'nın facebook sayfasındaki paylaşımların %43'ü gırgır %56'sı yanlış %1'i doğru.Mesela Lumia 900 diye galerisi var ordaki telefonların neredeyse hepsi Lumia 800 ama :ehe Pek bir anlam teşkil etmeyen paylaşımlardan bence bu da.

:tşk: Bilgilendirme için :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Teşekkürler kardeş.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Rica ederim beyler ne demek :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Her dedikleri yanlış :hih:

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia böyle bir telefon yaptıysa, bu nasıl bir kamera açısıdır diye merak etmeden duramıyor insan. :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Düşündürücü :hmmm

:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bükülmüş bir telefon görüyorum ben :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
evet esnek ekran esnek telefon bu ilk nokia çıkaracak galiba

Nokia'nın böyle bir çalışması vardı ama hayata geçirir mi geçirirse hangi sistemle geçirecek orası ayrı tabi.Bence Nokia Facebook yönetiminin saçma hareketlerinden biri ile daha karşı karşıyayız.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia kıvrılabilir telefon yapacağının sinyallerini çok çok önceden vermişti bir resim de koymuşlardı hatta ama bulamıyorum şimdi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia bitek bu değil Hologram teknolojisi üzerinde de çalışıyordu sanırım 2009 yılından beri olması lazım.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokia bitek bu değil Hologram teknolojisi üzerinde de çalışıyordu sanırım 2009 yılından beri olması lazım.

Evet ama bu bükülebilme olayında baya gelişmişlerdi ben öyle hatırlıyorum.Bence bu teknoloji günümüz şartları için baya erken.Böyle telefonu 2'ye 3'e katlamadıkçada benim gözümde pek değerli olmayacak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet ama bu bükülebilme olayında baya gelişmişlerdi ben öyle hatırlıyorum.Bence bu teknoloji günümüz şartları için baya erken.Böyle telefonu 2'ye 3'e katlamadıkçada benim gözümde pek değerli olmayacak.

Dayanıklı olur gibime geliyor :)

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler ama one beya :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia hem kıvırıyor hem de kıvrılabilen yapıyor.:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt