recowery Üye sıkıntı yaşıyorum bu programda. kuruyorum ama ayarlarına giremiyorum. ayarlarda ekran oldugu gibi kalıyor. türkçe olarak kullanmamda sıkıntı oluyor.
sıkıntı yaşıyorum bu programda. kuruyorum ama ayarlarına giremiyorum. ayarlarda ekran oldugu gibi kalıyor. türkçe olarak kullanmamda sıkıntı oluyor.
ydgr4 Üye bu millet teşekkür etmek için mi ediyor yoksa benim telefonda mi bi problem var anlamadım. Süresi Geçmiş sertifika diyor!
bu millet teşekkür etmek için mi ediyor yoksa benim telefonda mi bi problem var anlamadım. Süresi Geçmiş sertifika diyor!
nokia 603 Üye ben zip dosyasını nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum bi yardım eder misinizfp2 de calsir mi
enes izzet Üye telefonma indirdim ancak yüklemede hata oluştu. Süresi geçmiş sertifika diyor. Ne yapmam gerek
azattt Üye enes izzet' Alıntı: telefonma indirdim ancak yüklemede hata oluştu. Süresi geçmiş sertifika diyor. Ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla ... telefonu hacklemen gerekiyor
enes izzet' Alıntı: telefonma indirdim ancak yüklemede hata oluştu. Süresi geçmiş sertifika diyor. Ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla ... telefonu hacklemen gerekiyor
azattt Üye enes izzet' Alıntı: onu nasıl yapacağım Kardeş ? Genişletmek için tıkla ... SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep
enes izzet' Alıntı: onu nasıl yapacağım Kardeş ? Genişletmek için tıkla ... SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep
enes izzet Üye eyvallah Teşekkür ederim Tamam yükledim ancak bu sefer söyle bir sorun çıktı: swype'de kaydırarak yazmıyor. Harfleri Yine tek tek tıklıyorum. Swype özelliği çalışmıyor yani
eyvallah Teşekkür ederim Tamam yükledim ancak bu sefer söyle bir sorun çıktı: swype'de kaydırarak yazmıyor. Harfleri Yine tek tek tıklıyorum. Swype özelliği çalışmıyor yani