nokia beta labs bubbles nedir ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
nokia beta labs bubbles nedir ??
bu bubbles yada nokia beta labs nedir ne işe yarar beta labs ı yukledım ama uygulamalarda hiç birşey gorunmuyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Tuş kilidini kapa menü tuşuna bas görürsün. Bir tür ekran koruyucu.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yukledım demın wıreles baglantısı kurarak dedıgını yaptım ama sleepıng screen acıksa o cıkıyor ekrana? farklı bısey degıl sanırım bu bıldıgımız sleepıng screen mı ?

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
bi tür ekran koruyucusu kulllanıyorum bende tavsiye ederim

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
sleepıng screen zaten vardı ben bu beta labs mıdır nedır farklı bısey sandım sanırım degılmıs ozaman sleepıng screenı kaldırıcam beta labs nedır gormus olcam anladm

Emil_Ceferli

Üye
arkadasim betalabsin ne oldugunu hala bilmiyormusun?:) betalabs uygulama diyil. senin dedigin uygulama bubbles. yukediysen telefonu yeniden baslat. ekrani kilitle. menyu tusuna bas goruceksin.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bende sleepıng screen zaten vardı arkadasm beta lapsı yukledıgımdede anladımkı sleepıng screenın bırazdaha degısık versıonu sımdı sleepıng screenı kaldırdım beta labs dıye yukledıgım uygulama sleepıng screen olarak ama arayuzu farklı bı sekılde acıldı anlamıs oldum :) ekran koruyucularıyla pek ısım olmadıgı ıcın daha once yukleme ve ınceleme altına almamıs bulunarak bılgı sahıbı degıldım :) herseyı bılıcez dıye bısey yok degılmı :P

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ekran koruyucudur nokia ekran e tuslari acmadn bazi islemleri yapmanizi saglar.koruyucu farkli bu farklidir yuklendikten sonra cihazi yeniden baslatmalisiniz ve tuslar kilitli durumdayken menu tusunuza basinca baloncuklar cikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt