Notxr
Üye
-
Konu Sahibi
-
adları nedirBazı ek sürücüler varmış onlar yüklü mü doğrusu benim de ayrıntısıyla bu konuda bilgim yok. Belki o sürücüler yüklü olursa Dead-Mode'ta tanır makineyi
Hatırlamam lazım doğrusu. FUSE isimli vardı bir tane ondan sonra Nokia'nın Cable driver'ı ve ismini unuttuğum 3.süadları nedir
nokia CCC ve 1 tane daha driver var
pc connectivty solition dedğimHatırlamam lazım doğrusu. FUSE isimli vardı bir tane ondan sonra Nokia'nın Cable driver'ı ve ismini unuttuğum 3.sü
full flash yok.Nokia ovi suite kurmalısın önce driverları en iyi o yükler. Fuse ve cable driver şart. Yoksa hiçbir windows görmez. Full flash erase olduysa .eno dosyası da gerekli işteyim.
fuse çakışırmı CCC ile ?Hatırlamam lazım doğrusu. FUSE isimli vardı bir tane ondan sonra Nokia'nın Cable driver'ı ve ismini unuttuğum 3.sü
Çakışmaz diye düşünüyorum 🤔full flash yok.
pc suite var ovi den önceki galiba
cable driver ve solitonu var FUSE duymamıştım bide
ovi suite,pc suite,nokia suite tek pc de çakışma olmadan çalişabilrmi siz iyi bilirsiniz.
Mesaj birleştirildi:
fuse çakışırmı CCC ile ?
linkinide bulamadımÇakışmaz diye düşünüyorum 🤔
technophat a sordum doğru dürüst cevap veren olmadı(pek şuçlu değil) ve tek cümle gibi yazmak diyip ceza yazdı(sıkıntı bu) çöp forumun teki valla koca kitlesinden dolayı yaptım.(kişileri değil forum yapısını şuçluyorum)Bu soruyu başka bi yerde sordun mu? Yabancılar daha farklı şeyler düşünmüştür
Forum çöp harbiden de yazanın ne yazdığına baktım şimdi mantıklı gibi w7 ile denemektechnophat a sordum doğru dürüst cevap veren olmadı(pek şuçlu değil) ve tek cümle gibi yazmak diyip ceza yazdı(sıkıntı bu) çöp forumun teki valla koca kitlesinden dolayı yaptım.(kişileri değil forum yapısını şuçluyorum)
ama cihaz w7 desteklemiyor virtualbox var elimde oda driveri tanıtabilirmiyim sıkıntı orda :\Forum çöp harbiden de yazanın ne yazdığına baktım şimdi mantıklı gibi w7 ile denemek
Başka birini daha etiketlemiş bir de onu bekle derim belki bisi biliyordur harbiden (O forumdan pek beklenecek hareket değil amaama cihaz w7 desteklemiyor virtualbox var elimde oda driveri tanıtabilirmiyim sıkıntı orda :\
kapalı değil ama programa tam izin verdim ve yönetici izni ile açıyorumBaşka birini daha etiketlemiş bir de onu bekle derim belki bisi biliyordur harbiden (O forumdan pek beklenecek hareket değil ama
Win defender kapalı demi
Bana sorarsanız Teknopat, hem forum kültürü olarak hemde Symbian konusunda kanaatimce baklıacak yer değil. Telegram kullanıyorsanız 'Symbian World'e gerekli link ve dosyalar var. erişimizin yoksa. ben o 3 bulur buraya mega linki olarak atarım.technophat a sordum doğru dürüst cevap veren olmadı(pek şuçlu değil) ve tek cümle gibi yazmak diyip ceza yazdı(sıkıntı bu) çöp forumun teki valla koca kitlesinden dolayı yaptım.(kişileri değil forum yapısını şuçluyorum)
bu forum güzel ya kırık linkler olmasa sohbeti iyi aktiflik olsa 10/10 olurda o yok yaBana sorarsanız Teknopat, hem forum kültürü olarak hemde Symbian konusunda kanaatimce baklıacak yer değil. Telegram kullanıyorsanız 'Symbian World'e gerekli link ve dosyalar var. erişimizin yoksa. ben o 3 bulur buraya mega linki olarak atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?