Nokia Belle'ye Yeni Giriş Ekranı Widgetleri mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Belle'ye Yeni Giriş Ekranı Widgetleri mi Geliyor?
Tüm bu widgetler Belle plug-in v1.6 ile çalışan Nokia Carbide aracı üzerinde bulunmaktadır. Henüz bir kesinlik yok ama tema geliştirme yazılımı üzerinde olduğuna göre ilerideki güncellemede gelebileceği söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Ferzan, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha

benighted

benighted

Üye
hadi bakalım umarım fazla bekletmezler

cyber

cyber

Üye
Carla

ozakin70

ozakin70

Üye
bunun proğramı var herkezde yapabilir gayet basit
yeni gelmeyede şunu diyebirimki geç bile kaldı

realplayer2

realplayer2

Üye
kesinlikle gelecek gelmesi lazım en azından çünkü yetersiz bence mevcut widgetler

AHMED...

AHMED...

Üye
anna da ayarlardaki temalar bölümünü ekleye biliyorduk ev ekranına belle de eklemiyorum mesela

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni widgetler gelsin ya :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gelmesi gerek.

distakjo

distakjo

Üye
eksikliğini hissettiğiniz widget ları yazar mısınız lütfen?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Progrmla yapılıryor diye biliyorum ama nokia güncellemeyle yapamayanlara sunabilir.

fearfactoryy

Üye
Ben widget indirdim maxicep'ten rarlanmış widgetlar ama hiçbiri yüklenmedi telefona belle kullanıyorum telefonuda hackledim ama yüklemeye çalışınca güncelleme hatası diyo halbuki yüklemek istediğim widget tel.de yüklü bile değil :).

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben widget indirdim maxicep'ten rarlanmış widgetlar ama hiçbiri yüklenmedi telefona belle kullanıyorum telefonuda hackledim ama yüklemeye çalışınca güncelleme hatası diyo halbuki yüklemek istediğim widget tel.de yüklü bile değil :).
çalışmıyor dediğin widgetleri ben paylaştım sorun snde olabilir ama nedense hemen çalışmıyor deyip sonuca varmışsın. ne diyeyim sende haklısın yapan onca insan farklı bişey denedi sanırım..

olcay1801

Üye
geldi yeni widgetler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt