nokia belleden annaya dönüş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
nokia belleden annaya dönüş ?
selamun aleyküm arkadaşlar. başlıktanda anlaşılacağı gibi şu anda elimde c6-01 var symbiyan belle yükledim fakat telefonda problemler oluyo performans açısından nokia belleden annaya dönüş mümkün mü ve mümkünse nasıl olucak ?

anılbaran

anılbaran

Üye
ne gibi problemler var ki ?

anılbaran

anılbaran

Üye
öncden izleniyormuydu ki ?

codblackops2

codblackops2

Üye
mkvyi açıyormu ki c6 :allalla:
mkv 1080p video değilmi ,yoksa yanlış mı bılıyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
annada izlenebiliyordu ama bellede bu sorun var cidden fp1 le düzeltildi biz dımdızlak kaldık sonbahara bi' güncelleme bekleniyor 1. nesiller için :ok2:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet bellenin tek kusuru flv ler sıkıntı ama bellenin görselliği için flv feda edilebilir. Evet FP1 de düzeltiler flv olayını ama nedense her açılıştı 3 4 sn kasma var ve flv den mp4 convert ettiğinde tam ekran videolarda sağ kenrada boydan boya bir yeşil çizgi çıkıyor buda farklı bir sorun yoksa fp1 çok hızlı tabi benim 701 işlemcininde etkisi var 1.3 ghz

doctorrr

doctorrr

Üye
evet bellenin tek kusuru flv ler sıkıntı ama bellenin görselliği için flv feda edilebilir. Evet FP1 de düzeltiler flv olayını ama nedense her açılıştı 3 4 sn kasma var ve flv den mp4 convert ettiğinde tam ekran videolarda sağ kenrada boydan boya bir yeşil çizgi çıkıyor buda farklı bir sorun yoksa fp1 çok hızlı tabi benim 701 işlemcininde etkisi var 1.3 ghz
biz 680 mhz de bile akıcı bir şekilde kullanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt