SalihByk Üye http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/salihbyk-v1-mavi-tema-belle-603292.html
cantosman Üye arkadaşlar ben itheme 2 yi yüklemek istersem nasıl yüklerim siteden pc me indirip telefonuma yüklemek istedim açmadı mesajdan sonra
arkadaşlar ben itheme 2 yi yüklemek istersem nasıl yüklerim siteden pc me indirip telefonuma yüklemek istedim açmadı mesajdan sonra
luckysleven Üye next emerald - daeva112 hemen neden kullandığımı da söyleyeyim bütün ikonların etrafında beyaz şerit var ve düşük çözünürlükten kaynaklanan tırtıklanmaları göstermiyor
next emerald - daeva112 hemen neden kullandığımı da söyleyeyim bütün ikonların etrafında beyaz şerit var ve düşük çözünürlükten kaynaklanan tırtıklanmaları göstermiyor
cantosman Üye rizENGİN' Alıntı: direk tele yüklemeyı denedınmi? Genişletmek için tıkla ... yok denemedim direkt bu siteye girip indirsem telefonuma açarmı acaba
rizENGİN' Alıntı: direk tele yüklemeyı denedınmi? Genişletmek için tıkla ... yok denemedim direkt bu siteye girip indirsem telefonuma açarmı acaba
sevimlibrad Üye evolve tema yaptım orjinal hiç değiştirmeden sadece benim tema paketi komple ekledim class_Evolve belle ismi najanaja kardeşe gönderdim yayınlayınca yüklersiniz..ikonlardan müzdarip olanlar için 650 üçüncü parti kon set mevcut
evolve tema yaptım orjinal hiç değiştirmeden sadece benim tema paketi komple ekledim class_Evolve belle ismi najanaja kardeşe gönderdim yayınlayınca yüklersiniz..ikonlardan müzdarip olanlar için 650 üçüncü parti kon set mevcut