Nokia Belle Widget Boyutlandırma ??

Sponsorlu Bağlantılar

gardi

gardi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Widget Boyutlandırma ??
Merhaba Arkadaşlar yabancı bir sitede widget boyutlandırma hakkında bir öğretici oluşturulmuş. ama ingilizce oldugu için pek bişey anlaşılmıyor.umuyorum bu konuyu türkçeye tercüme edip burada konu olarak paylaşırsınız.konu daha önce açıldıysa veya gereksizse silebilirsiniz....

Anil-D

Anil-D

Üye
o siteyi at bakim

MaxipmaN

Üye
siteyi vermiş

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sadece türkçeye çevirince olacakmı? Bilgili birinin o konuyu derleyip yardım isteyen arkadaşlara destek olması lazım Bu konuda ve bizim sitede Bu konuyu açsan bile 3-5 teşekkür gelir Sonra konuda yalan olur yani uğraşmaya değmez en iyisi yabancılar yapsın biz kullanalım :)

gardi

gardi

Üye
    Konu Sahibi
sadece türkçeye çevirince olacakmı? Bilgili birinin o konuyu derleyip yardım isteyen arkadaşlara destek olması lazım Bu konuda ve bizim sitede Bu konuyu açsan bile 3-5 teşekkür gelir Sonra konuda yalan olur yani uğraşmaya değmez en iyisi yabancılar yapsın biz kullanalım :)
bu konudan anlayan biri derleyip düzenleyip türkçeye çevirirse olur neden olmasın hiç bir forumda widget boyutlandırma mevcut değil.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kimsenin Bu konuyu açacağını sanmam Çünkü Bu konuyu açan olursa; 0 bilgi sahibi arkadaşlar konuya girip garip garip sorular sormaya başlayacak yani konu açmakla iş bitmiyor konuya giren kişiler ile ilgilenmen gerekiyor ve Maxicepte widget boyutlandirabilecek kaç kişi çıkar bilemiyorum :hmmm

gardi

gardi

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin Bu konuyu açacağını sanmam Çünkü Bu konuyu açan olursa; 0 bilgi sahibi arkadaşlar konuya girip garip garip sorular sormaya başlayacak yani konu açmakla iş bitmiyor konuya giren kişiler ile ilgilenmen gerekiyor ve Maxicepte widget boyutlandirabilecek kaç kişi çıkar bilemiyorum :hmmm

neyse sağlık olsun

Üst Alt