Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012)

widget lar yüklenme.iyo yardım edin ltfn hack yaptım başka signed indiriyo bunlar inmiyo

tuş kilidi içinde bir Widget varmı yada yapılabilirmi acba. yandan butonu çekmek yerine ekranda bunu tıklamak daha kolay olur kanaatindeyim. ne dersiniz ?

Konu Sahibi
widget lar yüklenme.iyo yardım edin ltfn hack yaptım başka signed indiriyo bunlar inmiyo
aldığınız hata tam olarak nedir? bilgi verirseniz yardımcı olayım..

- - - Eklendi - - -

tuş kilidi içinde bir Widget varmı yada yapılabilirmi acba. yandan butonu çekmek yerine ekranda bunu tıklamak daha kolay olur kanaatindeyim. ne dersiniz ?
bunun için widget değil fakat bir uygullama var. kullanmadığım için adını şuan hatırlamıyorum. biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

tşkler kardesim

Tepkiler: tengin

muzo52

Üye
ellerin dert görmesin teşekkürler

Sk.Safak

Üye
Wi-Fi açık/kapalı orjinal olanı sanırım listede yok eklenmesi mümkün mü acaba ? birde radyo kullanarak çal widgetinin wi-fi küçük gibi olanı yüklenebilir mi?

Teşekkürler hakan, hepsi çok güzel Ama şu yer imini yapıp adres seçince yer imlerinden görüntü gelmiyor.

fzt_m

Üye
abi bunuları nereye atıyoruz telefonda nasıl yüklüyoruz bilgim çok az yardım edermisiniz.

Konu Sahibi
abi bunuları nereye atıyoruz telefonda nasıl yüklüyoruz bilgim çok az yardım edermisiniz.
kusura bakma bu sıralar yoğunum geç cevap verdim. dosyaları hafıza kartında herhangi bir yere atıp, dosya yöneticisine girerek üzerine tıklayıp ileri ileri demen yeterli

Benim soruya cevap alamadım, yukarıda hemen.

- - - Eklendi - - -

Benim soruya cevap alamadım, yukarıda hemen.

arkadaşım ellerine emeğine sağlık fakat ben bu widgetlerin hiçbirini n8 de kullanamadım.. uyumlu değil mi ? yoksa benim telefonda mı bir sorun var bilmiyorum.. sertifika hatası veya desteklenmeyen içerik diyor. yardımcı olursan sevinirim.

hizan

Üye

telefonunu hacklersen uyumlu olur.

hacklemek derken? nasıl yapmam gerekiyor ?

hizan

Üye
masa üstünde isen bana özelden pm at yardımcı olayım.

Tepkiler: hakan_710

askbank

Üye
Hepinizin ellerine sağlik allah razi olsun