bylgoguz Üye çok tşkkürler arkadaşım bişey desem olurmu bu smartsettings pronun simbian belle versiyonu varmı tşkkür
çok tşkkürler arkadaşım bişey desem olurmu bu smartsettings pronun simbian belle versiyonu varmı tşkkür
hakan_710 Üye Konu Sahibi TARIF01' Alıntı: ellerine sağlık güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. - - - Eklendi - - - eksik olan birkaç widget en kısa zamanda eklenecektir. Ayrıca mod yapan arkadaşlar için cfw de kullanılacak şekilde de paylaşacağım..
TARIF01' Alıntı: ellerine sağlık güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. - - - Eklendi - - - eksik olan birkaç widget en kısa zamanda eklenecektir. Ayrıca mod yapan arkadaşlar için cfw de kullanılacak şekilde de paylaşacağım..
hakan_710 Üye Konu Sahibi herhangi bir sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa bilgilendirsin düzeltebilirim. teşekkür eden arkadaşlara da sonsuz teşekkürler...
herhangi bir sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa bilgilendirsin düzeltebilirim. teşekkür eden arkadaşlara da sonsuz teşekkürler...
hakan_710 Üye Konu Sahibi enesural49' Alıntı: beyler ben daha yeniyim nasıl yüklemeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... eklentilerden dosyaları tek tek indirip daha sonra usb kablo ile telefonun hafıza kartına at ve dosya yöneticinden attığın dosyaları bulup sırayla yükle. daha sonra widget ekleme menüsünde yüklediğin widgetler gözükecek.
enesural49' Alıntı: beyler ben daha yeniyim nasıl yüklemeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... eklentilerden dosyaları tek tek indirip daha sonra usb kablo ile telefonun hafıza kartına at ve dosya yöneticinden attığın dosyaları bulup sırayla yükle. daha sonra widget ekleme menüsünde yüklediğin widgetler gözükecek.
hakan_710 Üye Konu Sahibi enesural49' Alıntı: beyler nedir bu Hack biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... modifikasyon bölümüne girip bakabilirsin gerekli dosyalar ve açıklamalar orda mevcut
enesural49' Alıntı: beyler nedir bu Hack biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... modifikasyon bölümüne girip bakabilirsin gerekli dosyalar ve açıklamalar orda mevcut
yusuf_bey Üye kardeşim gercekten çok güzel çalışma olmus. Kimseden karsılık beklemeden bu kadar uğraşmak emek harcamak önemli bişey. Çok teşekkürler.
kardeşim gercekten çok güzel çalışma olmus. Kimseden karsılık beklemeden bu kadar uğraşmak emek harcamak önemli bişey. Çok teşekkürler.