nokia belle n8 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
nokia belle n8 yardım
arkadaşlar belleyı telefonuma yükleyemiyorum çok uğraştım ama olmadı yazılım yüklenirken hata oluştu diyor durduk yere hata kodu 1250 çevrimiçi desteğe gittim orda da bana format atın falan dediler dediklerini yaptım yinede aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olun forumdada yeniyim konuyu buraya açtım yanlış yere açtıysam affınıza sığınıyorum :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
son sürümün yüklü oldugunu düşünerek pc de nokia ya ait programlar varmı

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
tam anlamadım ama pcde nokia ya ait programlar var pc suite giriyorum yazılım güncellemesi sekmesinde nokia belle yükle diyo telefon yedeklemesini yaptıktan sonra yazılım yuklemesıne geçınce bıraz bekledıkten sonra hatayı veriyo sebebinide hiç anlamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pc süit dedigin nokia süit mavi logosu olan mı?

- - - Eklendi - - -

nokia süit varsa o kalsın diger nokia programlarını kaldır

• Beğen
Tepkiler: yumrukcu

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
evet mavi olan program nokia suite var bide ayrıyetten nokia pc suite falan var diğerlerini kaldırıp deniyorum önerin için teşekkür ederim hemen deneyeceğim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia pc süit olanıda kaldır arkadaşım programlar çakışıyor

• Beğen

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
kaldırdım denedim yine olmadı yazılım yuklenemıyor dıyo ardındanda n8 bağlantısı kesildi diyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı varsa kaldır ayrıca harici kamera varsa kamera driverini kaldırıp kamerayı pcden sök ve nokia süitin son sürümünün yüklü olması gerekir

• Beğen

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
tamam deniyorum ayrıca guvenlık duvarınıda kapattım bıde itunes falan apple yazılımları etkilermi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
  • Beğen

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sayenızde o kadar uğraşıma değdi :) uzun zamandır uğraşıyordum çok memnun kaldım yardımınızdan ne kadar teşekkr etsem azdır :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

x2cyber2x1994

Üye
bendede refresh güncellemesinde oldu aynısı.bende phoneixle hallettim kesinlikle basit ve sorunsuz.dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt