Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

anlıyorum dostum takma kafana tekrar yardımcı olduğun için teşekkür ederim

YkPkY

Üye

tekrar kusuruma bakma sülc-i lisan ettiysem arkadaşım

ne güzel herşeyin tatlıya bağlanması kadr güzel birşey yok ya

şimdi yarın da gelme ihtimali var belle nin bu heyecan bile yeter (:

YkPkY

Üye
önce yurtdışı,en son türkçe

YkPkY

Üye
piyasada türkçe belleli cihazlarımız satışta.bu demek oluyorki yazılım ellerinde hazır olduğundan bi süpriz olabilir

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yorumlara göre navifirm daha güvenli diyorlar ama hata yapmamak lazım hata kabul etmez navifirm

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:45:11 ----------

Eline sağlık kardeşim

YkPkY

Üye
hepsini aynı anda süremezler.serverlar kitlenir.tüm dünya bunu bekllyor çünkü.bltek biz maxiciler değil
milyonlarca.bence ülke ülke dağıtacaklar.
Düşünsenize.
Elindeki birtek telefondan 67 ülke dili var.herbirinden enaz 3faklı kasa rengi yani product kodu var.bunu bi çarpın.artı nokianın piyasada kaç çeşit s^3 cihazı var.bunuda çarpın.
Yani adamların işide zor...

----------Eklendi @ 14:53:29 ---------- Yazıldı @ 14:51:34 ----------

yorumlara göre navifirm daha güvenli diyorlar ama hata yapmamak lazım hata kabul etmez navifirm

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:45:11 ----------

Eline sağlık kardeşim

ben teşekkür ederim.çözebildinmi sorununu arkadaşım

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

bende şu anlık problem yok kardeşim güncellemeyi bekliyorum sorun olursa burda yardımlasırız.

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardesim sadece söyle bir rakam verebilirim ekim ayında nokia acıklamıştı n8 satışları asya ve dogu avrupada beş milyon sınırını aştı diye

YkPkY

Üye
kardesim sadece söyle bir rakam verebilirim ekim ayında nokia acıklamıştı n8 satışları asya ve dogu avrupada beş milyon sınırını aştı diye

işte bundan bi değer çıkartılsın.
yani sabırdan başka yapılacak bişey yok

papakudioflu

Emekli Yönetici

işte bundan bi değer çıkartılsın.
yani sabırdan başka yapılacak bişey yok
forumlarda sitelerde bu beklentinin sürekli yüksek tutulmasıda %90 s3 sahibinin güncelleme cıktıgı anda taarruza gecicek.basit bir hesapla bu rakam 20 milton gibi bir kullanıcı demek ki buna nokianın serverları cevap verebilirmi bilmiyorum

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bu yüzden parça parça yükleme yapıyolar..