Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc ye depolama modunda baglayacaksın yoksa göremezsin

azengin_messi

azengin_messi

Üye
telefonu pc ye depolama modunda baglayacaksın yoksa göremezsin

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Hackleme yapıldığında telefonun garanti dışı kalmayacağını söylemişsiniz ancak bazı konularda garanti dışı kalacağı söylenmiş. Uygulamaları kaldırırsak hack kalkar ve telefon garanti dışı kalmaz değil mi? Biraz acemiyim mazur görün.

asigsasi

asigsasi

Üye
telefona hard format attığın zaman hack gider ve garanti devam eder korkacak birşey yok

azengin_messi

azengin_messi

Üye
Hack'i gerçekleştirdim. Yardımlarınız için sağ olun :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederiz ne demek asigasi ve nossbar her zaman burdayız pm kadar yakınız :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:alkis

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
mesutcinik

mesutcinik

Üye
eyvallah emeğine sağlık...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

voljtrann

voljtrann

Üye
tesekkurler, nokia 701 icin simdi indirdim deniyecegim ins olur

asigsasi

asigsasi

Üye
olur tabiki dikkatli yap tamamdır :)

voljtrann

voljtrann

Üye
mrb *- E: RomPatcher Dosyalar FP2/Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus2_reg.r01 dosyasını kopyalayıp C: Private/10003a3f/import/apps içine yapştırın

*- E: RomPatcher Dosyalar FP2/Private/101f875a/import içindeki [20047B9F].rsc dosyasını kopyalayıp C: Private/101f875a/import içine yapıştırın

*- E: RomPatcher Dosyalar FP2/Resource/apps içindeki RomPatcherPlus2.r01 dosyasını kopyalayıp C: Resource/apps içine yapıştırın
işlemleri burya kadar getirdim nokia 701 için yanlız E: RomPatcher Dosyalar FP2/Resource/apps icindeki dosyalar birden degisti prog kapa actım teli actım kapadım tekrar olması greken dosyaları gordu ekledim bir sonraki asamaya gectim yine e içindeki dosya is,mleri deisti bu programda teli ciddi kastı kaldırdım. işlem yarıda kaldı dosyalarda hata yok pcde ve tele attım sorun bi dogru gozukuyor birden degiiyor dosya isimleri ve bu işlemi x plore ylede yapabilirmiyiz illa bu programmı olmalı

asigsasi

asigsasi

Üye
safe manager ile gömmen lazım dosyaları pc ile olmaz pc ile sadece safe manager i turkce yapıyoruz daha pc ye gerek kalmıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında bir yöntem daha geldi aklıma ama çalışır mi bilmem bu anti virüs gene şart ama sadece 4 dosya atılacak :) geri kalanı salla olacak

dadas741

Üye
hor görmeyin de hacklendi derken fp2 kurulamayan telefona artık kurulabileceği anlamına mı geliyor?

asigsasi

asigsasi

Üye
o senin dedigin başka birşey senin dedigin yazılım ile alakalı yani 1. nesil telefonlara fp2 kurulamaz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewet kurulamaz kurulurda saglam ekip calismasi gerekir

ErSin9006

Üye
selam çok iyi bir anlatım olmuş elinize sağlık bir kaç sorum olacak =)) dediklerinizi elle birebir yaptım fakat 2 kere e ye gitmem gerekirken dosyalar kısmına geldm safemngr de sorun olur mu yetkiler klasörü 2 tane oldu acaba yanlş bir şey mi yaptım dün bir uygulamaya sertifika hatası vermişti bugün aynını yükledm hackden sonra yüklendi hack başarılı bi şekilde yapmış mıyımdır?

avdokaya

Üye
ben hepsini adım adım yaptım ama ne işime yarayacagını bilmiyorum :D biraz bilgi verir misiniz ?

asigsasi

asigsasi

Üye
ne işine yaradığını bilmiyorsan niye yaptın :D telefonu hacklemeye yarar yani sistem dosyalarına erişime izin verir ve unsigned uygulamaları yüklemek ve daha birçok şey yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt