Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

biliyorum silinmiyor formatta. Benim dediğim normalde ayarlar/yüklemeler/yüklü uygulamalar bölümünden silinebiliiyordu. Şimdi ise temalar var ama o bölümde isimleri yok. Haliyle silemiyorum. Örneğin ; xplore ile nasıl silebilirim. Dosya uzantısı neresidir

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yüklediğin temayı siscontent ile açıp nereye hangi dosyaların yüklendiğini görebilirsin

Sevgili arkadaşlar bi Allah ın sevgili kulu bana yardım etsin telefon hack için. Söylenenleri yaptım ama Rompatcher yüklenmiyor yerleşik.bileşen uyarısı alıyorum ne yapabilirim

çok teşekkür ederim fp2'li 603'ümü hackledim lakin bir sorun var pin ekranına geldiğinde "sistem hatası" diyor bir sıkıntı olurmu ?

Tepkiler: noss_bar
Tşkrler..
Nokia 700 herşey tamam sorunsuz hallettim.. birde hoparlör sesini yükseltsek iyi olurdu

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her ne kadar tavsiye etmesem de (benim hoparlör patladığı için) yaması bu .rmp dosyasını c pachers içine at yetkilerden aktif et ses yüzde yükselir ama ne hikmetse kulaksız seside normalden yüzde elli daha düşüyor o yüzden dış ses için aktif edersin kulaklık için devre dışı yaparsın ok

Ekli dosyalar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim fp2'li 603'ümü hackledim lakin bir sorun var pin ekranına geldiğinde "sistem hatası" diyor bir sıkıntı olurmu ?
sistem hatasının nedeni eğer hack yaptıktan sonra bu sorunun olduğundan eminsen uyumsuz bir yama var demektir yeşil olsan yamalarıın hepsini devre dışı bırak mavi olsun otomatik başlngıçtan da devre dışı yap teker teker hepsini aktif edip her yamada teli kapatıp açarsan hangi yamanın uyumsuz olduğunu anlarsın ok

tşkrler.. çok fark etti

Edit: Safemanager'i kökten kaldırınca düzeldi

Tepkiler: noss_bar
Teşekkür ederim arkadaşım ama bunu yapınca ne işe yarayacak?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tlefonuna tam erişim sağlayacak ve istediğin uygulamaları kurabileceksiz imzasız yani unsignedler de dahil

Tepkiler: Gönüldaş
bu çoook işime yaradı saolasın gerçekten oldu

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Tepkiler: Farofaro0640