Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

asigsasi

Üye
menüden kaldır varsa antivirüs uygulaması onu da kaldır dosyaları yeniden at

hamdicem

Üye
teşekkürler nokia E7-00 ı sayende heckledim ellerin dert görmesin usta

Tepkiler: noss_bar

nazif41

Üye

701 113.010.1506 Nokia Belle Feature Pack 2

storovi

Üye
Harika bir anlatim,ellerine saglik.

- - - Eklendi - - -

Bir sorum olacak,hack işlemi başarılı herşey yolunda fakat 2 tane rom patcher + iconu oluştu.Birini sileyim mi?Teşekkürler

asigsasi

Üye
silme at bi klasörün içine dursun

hackledikten sonra format attığımızda garantisi devam eder mi ?

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hack sadece bir uygulama kaldırman yeter format gibi toptan temizliğe gerek yok sadece rompacheri kaldırmadan önce c sys bin içinden bu 3 dosyayı silmen ve sonra menüden rompacheri kaldırman yeter başkada atık bir dosya kalmıyor

Dosyalar:
patcher.ldd
patcherShadow.ldd
patcherS3.ldd

tamam teşekkürler

- - - Eklendi - - -

2- Telefonu Usb depolama modunda pc ye bağlayıp Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindekiAgileBlocker_0x20029966.R31 ile AgileServer_0x20029967.R31 isimli iki dil dosyasını ilk önce masaüstünüze çıkartın sonra E: Resource / Apps içine atın. Değiştirilsin mi diye sorduğunda Evet deyin. Bu işlem Safemngr'i çinceden türkçeye çevirecektir.

demişsiniz fakat ben nokia suitede resourceyi göremiyorum depolama modunda ise E ye ulaşamıyorum ?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
depolama dedim nokia suite demedim depolama ile baglarsab nokia suite acilmaz normal flah bellek takar gibi hafizani gorursun

Ben Telefonu Kapatıp acınca rom patcher aktifligi kalkıyor zaten oylemı olması gerek yoksa kapatıp acıncada aktifmi olması gerek acaba?

asigsasi

Üye
yamaları aktif yap rompacther plus uygulamasını yükle kapat aç her zaman aktif olur

Ben Öyle Yaptım Zaten Rom Patcher+ VAr Telefonu kapatıp acınca aktiflik kalkıyor yeniden aktif yapıyom..

yaa sen bir tanesin kardeş allah razı olsun be ne büyük bir sorunumu hallettin