Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
amin kardeşim iyi geceler yarın akşam hallderiz

• Beğen
Tepkiler: yavuz580

muttal58

muttal58

Üye
s.a hocam ben dün yavuz580 arkadaşaanlattıklarınınızı yaptım navifrm den indirdim france versiyonunu
phoneix geldim flasling dedim firm update dedim attığımız rm dosyasını seçip
options a bastım orada benim dosyaların hepsi kırmızı yanıyor ne yapmam lazım ayrıca 5 tane dosya gözüküyor 7tanesinide attım halde kırmızıları silip refurb.. dedim strar recover felan yazıp durdu bende iptal ettim şu an telde sıkıntı yok da neden böyle oldu...yardım edersen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam nokia suite aç yazılım güncellemeden yeniden yükle diye bişey var ona bas belleyi tekrar kursun ondan sonra telefonu aç *#0000# yap güncellemeleri kontrol et de gelicektir

muttal58

muttal58

Üye
hocam nokia suite aç yazılım güncellemeden yeniden yükle diye bişey var ona bas belleyi tekrar kursun ondan sonra telefonu aç *#0000# yap güncellemeleri kontrol et de gelicektir

tamam şu an dışardayım deniyeceğim olumsuz bir şey olursa tekran konuşuruz umarım ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuşuruz kardeşim

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm hocam dün biz attık amabu müzik calarda bi ayar geliyor diyordunuz ya o gelememiş bir ovi magazam yok indiyorum yüklüyorum sonuna geliyor ama yüklenmedi diyor olmadı galiba benim bu tel neden acaba?
konuşuruz kardeşim

---------- Eklendi @ 12:57:49 ---------- Yazıldı @ 12:41:55 ----------

:aha:

yavuz580

yavuz580

Üye
Şems-i Tebrizi'ye Sormuşlar Âşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar? Cevaplamış Şems:
"Senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes âşık olabilir; ama hiç kimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin. "Seni özel kılan; sevdiğin değil, sevgin.

Hz. Şems-i Tebrizi
:tşk:

---------- Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 14:58:14 ----------

hocam ya şu hack işlemini nasıl yapacaz bu 701 baktım dogru dürüst olan var demiyor ya olmadı diyor ya oluyor dyor kesin cözüm hack nasıl yaparız nerden yaparız kolayca yardım eden yokmu?

---------- Eklendi @ 16:42:52 ---------- Yazıldı @ 15:10:36 ----------

hocam ya şu hack işlemini nasıl yapacaz bu 701 baktım dogru
dürüst
olan var demiyor ya olmadı diyor ya oluyor dyor kesin
cözüm
hack nasıl yaparız nerden yaparız
kolayca
yardım eden yokmu?
konuşuruz kardeşim

tass_co1983

tass_co1983

Üye
NOKIA BELLE FP1 HACKLEME

1. Install "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Start the Application
Norton'u çalıştırın
3. Go to Options - Anti-Virus - Quarantine list girin.
4. Select each file from the list and restore it (Restore each one individually or Select Restore All)
5. Exit the application, delete it from Application manager (Symantec Symbian Hack) and also delete c:\shared\ folder. Sometimes this folder doesn't get created.
6. Install "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" in C Drive (Phone Memory).
7. Launch and apply patches:
- Open4all for access to system folders (private,sys,system,data, etc.)
8. Extract "Install Server RP+ 1.7.rmp" and copy the file to phone.
9. Now using Nokia FileBrowser to Move/Copy "Install Server RP+ 1.7.rmp" to C:\Patches.
10. Start RomPatcher+ again and apply "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Restart Phone (Optional)

BURADAN DOSYAYI İNDİRİN

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam iyi ama x-polore calışmıyor fp1 de bide bi yerden yaptım hacka oda telefon rest atıp duyor ya :(
NOKIA BELLE FP1 HACKLEME

1. Install "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Start the Application
Norton'u çalıştırın
3. Go to Options - Anti-Virus - Quarantine list girin.
4. Select each file from the list and restore it (Restore each one individually or Select Restore All)
5. Exit the application, delete it from Application manager (Symantec Symbian Hack) and also delete c:\shared\ folder. Sometimes this folder doesn't get created.
6. Install "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" in C Drive (Phone Memory).
7. Launch and apply patches:
- Open4all for access to system folders (private,sys,system,data, etc.)
8. Extract "Install Server RP+ 1.7.rmp" and copy the file to phone.
9. Now using Nokia FileBrowser to Move/Copy "Install Server RP+ 1.7.rmp" to C:\Patches.
10. Start RomPatcher+ again and apply "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Restart Phone (Optional)

BURADAN DOSYAYI İNDİRİN

erollcelik

erollcelik

Üye
Uygulamaların çoğu çalışmıyor.Fp1 için bir güncelleme daha gelir yanılmıyorsam.

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam ya bu fp1 yükledim thmefx diye tema efek programı var onu yüklemeye calışiyorum bu dahili birleşen hatası diyor cogu şeyde yüklenemiyor diyor neden ki ya :(
Uygulamaların çoğu çalışmıyor.Fp1 için bir güncelleme daha gelir yanılmıyorsam.

serecans

serecans

Üye
güncellemeden sonra herkezin öyle x plore de açılmıyor

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam aben bu fp1den normal belelye nasıl gecerim soft yada hard fortma atsam olurmu gidiermi fp1 acaba ?

yavuz580

yavuz580

Üye
ya ben bu teli geri satacam ya valal benim c7 dim arıyorum tektendi gercekten 701 de neymiş b,ide f1 ef 1 ne bu nokıa dan temelli tranfer olacam andirod alacam sıktı bu nokıa

serecans

serecans

Üye
:) biraz sabırlı ol yeni güncellemelerde bu sorunları ortadan kaldıracaktır elindeki cihazın kıymetini bil kaaç kişi almak isteyip te alamamıştır

• Beğen
Tepkiler: ersoyoral
yavuz580

yavuz580

Üye
:ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne bu aceleniz arkadaşlar yeni güncelleme aldınız hemen hack işine girdiniz biraz zaman geçsin

yavuz580

yavuz580

Üye
EyvAllah hocam öyle de ne bileyim yeni aldım dün c7 yi verip söylemsi ayıp 701 de bu siyah gibi olanı başka resk yokmuş oda afedersin sıcan ölüsü gibi duruyor hiç hoşuma gitmiyor elime alamk istemiyorum yani öyle söyleyim :)

Üst Alt