5800 a yaklaştı belki de yetişmiştir 5800 da kullandığım kulaklığım olsa farkı anlaarımda yok ki 701 in kendi kulaklığı ama sesten çok memnunum onu dyim
ne oldu kardeşim bittimi güncelleme
5800 a yaklaştı belki de yetişmiştir 5800 da kullandığım kulaklığım olsa farkı anlaarımda yok ki 701 in kendi kulaklığı ama sesten çok memnunum onu dyim
video izlerken de oluyor ayrıca menüde aşşağı yukarı yaptığımda en ufak kasma yok
1.3 ghz işlemcin oldu hadi hayırlısı
evet nokia nın kendi kulaklığı biraz dandik para olcakki iyi bir şeyler alıcan
amin kardeşim bir sorun olduğunda yardım edriz
---------- Eklendi @ 23:53:50 ---------- Yazıldı @ 23:52:46 ----------
şimdi kardeşim teli bilgisayara tak harita güncellemesi var onun güncelle ovi ile
hocam msjlarda sedece karşıdan gelenin msjları mavi resnkte başka özellik yokmu acaba?
---------- Eklendi @ 23:54:48 ---------- Yazıldı @ 23:54:11 ----------
eyvAlalh hocam hemen takıyorum yüklüyorum inşaallah
---------- Eklendi @ 23:56:50 ---------- Yazıldı @ 23:54:48 ----------
hocam taktımda oviden baktım cihazınızda haritalar bulunmuyor diyor neden acaba?
pek fazla birşey yok yeni widget ler geldi yen uygulamalar dolby html 5 tarayıcı falan filan
---------- Eklendi @ 23:58:34 ---------- Yazıldı @ 23:57:47 ----------
indirme seçeneği varmı acaba
arkadaşlar bekleyelim en iyisi zaten beklemekten başka çare kalmadıbu arada 2. nesil telefonlara sahip olanlara güncelleme hayırlı olsun
![]()
veya telden güncelle istersen yazılım güncellemeden
---------- Eklendi 14.04.2012 @ 00:00:18 ---------- Yazıldı 13.04.2012 @ 23:59:23 ----------
asıl gerisi carla güncellemesi oda gelse tam olacak
yok hocam hiç bişey cıkmıyor boş ekranda yaaazı yazıyor s,linmiş gibi yazılar simgesi cihazında hartalar bulunmuyor diyor
---------- Eklendi @ 00:01:15 ---------- Yazıldı @ 00:00:20 ----------
tamam hocam öyle yapacam mecbur bu carla nezman geclek hocama ma bizim telefonlar kaldırmazmış heralde ben bi yerde okudum da degilmi bize gelemz
neyse önemli değil zaten boşver
---------- Eklendi @ 00:02:45 ---------- Yazıldı @ 00:01:17 ----------
bize gelmeyecek olan donna güncellemesi carlayı alıcaz biz 1 ghz ve üstü için gelecek o güncelleme
onu bilemiyorum ama telin hack li olması lazım çalışacağınıda sanmıyorum