Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telden güncelle hocam ovide görmüyo ben telden yaptum sorunsuz

yavuz580

yavuz580

Üye
tamam üstad hemen güncelliyorum hocam ya 25 mbymı bunların güncellemsi ne cokmuş o kadar şeyi bu 25 msbyta nasıl sıgdırdıalr acaba merak ettm.
telefondan çıkan şeye bas güncelle

serecans

serecans

Üye
hadi çabuk güncelle bakalım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bütün forum işi gücü bıraktı telefon güncelliyor insanlık adamlık böyle bişey keşke team wiever dan girebilseydim daha kolayca yapardık ama iş yerinin pc çok yavaş malesef

yavuz580

yavuz580

Üye
indirildi şimdi yüklensinmi dedim telefon kapandı beyaz ekran geldi güncelleniyor diyor dogru dimi hocam oluyor inşaallah

serecans

serecans

Üye
olsun klavye tuşlarını rengi kaçtı yazı yazmaktan :)
:)

yavuz580

yavuz580

Üye
EYVALLAH Alalh sizlerin daim razı olsun hocam adamlık insanlık en başta müslümanlık işte bütün müslümanlar kardeştir işte budur :)
bütün forum işi gücü bıraktı telefon güncelliyor insanlık adamlık böyle bişey keşke team wiever dan girebilseydim daha kolayca yapardık ama iş yerinin pc çok yavaş malesef

serecans

serecans

Üye
indirildi şimdi yüklensinmi dedim telefon kapandı beyaz ekran geldi güncelleniyor diyor dogru dimi hocam oluyor inşaallah
evet doğru güncelledikten sonra dolby i dene kulaklıkla

serecans

serecans

Üye
dolby ses teknolojisi güncelledikten sonra müzik çaları aç ayarlar dolby surround aç bak bakalım beğeencekmi
sin

yavuz580

yavuz580

Üye
inşaAllh begeniriz sesi cok cıkarırsa yeter hocam sesi cogaltsın eyetr 5800 daki gibi sesi oldumu onunla yoksa :D
dolby ses teknolojisi güncelledikten sonra müzik çaları aç ayarlar dolby surround aç bak bakalım beğeencekmi
sin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam kulaklık tak müzik çaları aç ayarlara gir dolby headphone yi açık yap

serecans

serecans

Üye
yok olmuyor da sadece kulaklıkta dinlerken oluyor

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam tema efekleride varmış öylemi tema efek programı yüklemeye gerek yok ozman degilmi?

serecans

serecans

Üye
bu nokia yo seviyorum ya adam gibi güncelemeler yapıyor bide carla gelse varya havalara uçarım

yavuz580

yavuz580

Üye
eyvalalh hocam bitse inşaALLAH
hocam kulaklık tak müzik çaları aç ayarlara gir dolby headphone yi açık yap

---------- Eklendi @ 23:46:30 ---------- Yazıldı @ 23:45:40 ----------

Bende sevmeye başladim hocam inşaallah nokia bizi belleden sonra karli daglara karlaya ulaştirir :d
bu nokia yo seviyorum ya adam gibi güncelemeler yapıyor bide carla gelse varya havalara uçarım

Üst Alt