Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teli formatla hocam yada suiteden orjinal belleyi yükle

frankendream

Üye
tema efektlerini açma kapamayı kaldırmışlar dimi3nin telde gördüm bugün. çok hızlı olmuş hiç kasmıyor. symbiana özendim resmen.

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam bende yükledim ama tema efekti ve bazı programlar diyrosunuz hiçribi yok ama tema efeti yokkki anlamadım ben

luckysleven

luckysleven

Üye
ya biri şu fp1 nasıl hacklenir söyleyebilir mi ? fp1 den öncek yöntem işe yarıyor mu ? sanırım xplore benzeri bir uygulama kullanmak lazımmış onu da kurdum telefona da sadece hack yöntemi kaldı geriye

edit: bu arada daily mobile da norton ile hacklendiği yazıyor

Method:
1. Install "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Start the Application
3. Go to Options - Anti-Virus - Quarantine list
4. Select each file from the list and restore it (Restore each one individually or Select Restore All)
5. Exit the application, delete it from Application manager (Symantec Symbian Hack) and also delete c:\shared\ folder. Sometimes this folder doesn't get created.
6. Install "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" in C Drive (Phone Memory).
7. Launch and apply patches:
- Open4all for access to system folders (private,sys,system,data, etc.)
8. Extract "Install Server RP+ 1.7.rmp" and copy the file to phone.
9. Now using Nokia FileBrowser to Move/Copy "Install Server RP+ 1.7.rmp" to C:\Patches.
10. Start RomPatcher+ again and apply "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Restart Phone (Optional)

fp1 den önceki hack yöntemi ile herşey aynı .. birde xplore kullanılmaz yazmışlar onun yerinede nokia file browser demişler yokmu deneyen ?

yavuz580

yavuz580

Üye
HOCAM FP1 YÜKLEYİNCE BÖYLEMİ YAZMASI LAZIM Nokia Belle Feature Pack 1 AMA BENDE YİNE AYNI YAZIYOR [h=3] yazıyor hagisi olması lazım ben önce güncelledim yazlımı sonra soft format attım ama herşey silindi tekrar yükle dedim ama hiç bişey gelemdi neden acaba ne yapamm alzı biyardım albilrmisiniz ?[/h]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam sen telefonu bi flashla istersen önce.. Güncellemeden sonra Nokia Belle Feature Pack1 yazması lazım

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam siz şu fp1 güncelllemyi yükledinizmi ektira ne özellikler geldi bende hiç bişey gelmedi fortmat attım hsonra yeniden yükledim hiç bişey kalmadı ya atıyorum yine aynı neler gelemsi lazım ektıra acaba ? :(
ya biri şu fp1 nasıl hacklenir söyleyebilir mi ? fp1 den öncek yöntem işe yarıyor mu ? sanırım xplore benzeri bir uygulama kullanmak lazımmış onu da kurdum telefona da sadece hack yöntemi kaldı geriye

edit: bu arada daily mobile da norton ile hacklendiği yazıyor

Method:
1. Install "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Start the Application
3. Go to Options - Anti-Virus - Quarantine list
4. Select each file from the list and restore it (Restore each one individually or Select Restore All)
5. Exit the application, delete it from Application manager (Symantec Symbian Hack) and also delete c:\shared\ folder. Sometimes this folder doesn't get created.
6. Install "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" in C Drive (Phone Memory).
7. Launch and apply patches:
- Open4all for access to system folders (private,sys,system,data, etc.)
8. Extract "Install Server RP+ 1.7.rmp" and copy the file to phone.
9. Now using Nokia FileBrowser to Move/Copy "Install Server RP+ 1.7.rmp" to C:\Patches.
10. Start RomPatcher+ again and apply "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Restart Phone (Optional)

birde xplore kullanılmaz yazmışlar onun yerinede nokia file browser demişler yokmu deneyen ?

---------- Eklendi @ 20:24:43 ---------- Yazıldı @ 20:23:24 ----------

yok hocam ya nasıl yapacam ki ben anlamıyorum ki bu flashtan kolay bişeymi ben yapabilirmiyim ki bana bi yardımcı olsan nasıl yapacagımı anlatsan yapsam cok makbule gecer sana zahmet
hocam sen telefonu bi flashla istersen önce.. Güncellemeden sonra Nokia Belle Feature Pack1 yazması lazım

luckysleven

luckysleven

Üye
hocam siz şu fp1 güncelllemyi yükledinizmi ektira ne özellikler geldi bende hiç bişey gelmedi fortmat attım hsonra yeniden yükledim hiç bişey kalmadı ya atıyorum yine aynı neler gelemsi lazım ektıra acaba ? :(

---------- Eklendi @ 20:24:43 ---------- Yazıldı @ 20:23:24 ----------

yok hocam ya nasıl yapacam ki ben anlamıyorum ki bu flashtan kolay bişeymi ben yapabilirmiyim ki bana bi yardımcı olsan nasıl yapacagımı anlatsan yapsam cok makbule gecer sana zahmet

valla hocam en belirgin özellik yeni animasyon eklenmiş fp1 ile ve iptal edemiyorsun kullanmaya mecburuz yani oradan anlarsın yüklenip yüklenmediğini birde mesaj baloncukları mavi renkte .. bunlar en belirginleri

yavuz580

yavuz580

Üye
yok hocam o dediklerinin hiçbiri yok gelemdiki bi flash nasıl oluyor bir bilsemde atıp tekrara yükselm ya canımı sıktı :(
valla hocam en belirgin özellik yeni animasyon eklenmiş fp1 ile ve iptal edemiyorsun kullanmaya mecburuz yani oradan anlarsın yüklenip yüklenmediğini birde mesaj baloncukları mavi renkte .. bunlar en belirginleri

luckysleven

luckysleven

Üye
yok hocam o dediklerinin hiçbiri yok gelemdiki bi flash nasıl oluyor bir bilsemde atıp tekrara yükselm ya canımı sıktı :(

valla hocam ben daha 3 haftalık nokia kullanıcısıyım şimdi ne desem yalan olur : )

serecans

serecans

Üye
üst konu var flaşh atılması ile ilgili ordan bak

yavuz580

yavuz580

Üye
teşekkür ederim hocam becer,r,m degilmi telefonu çmkertmem inşaAllah
buyur kardeşim buradan flşh atabilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

serecans

serecans

Üye
birşey olma takıldığın yer varsa pm at tamam

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam oraya baktım ama c7 için diyor benim telefon nokıa 701 bu tam olarak benim telefona indirecegim biyer yok nasıl tam yapacagım accaba sürümüne göre neyi nasıl yapacagım.?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ottoman Tiger a pm at team wiever dan yapar sana hocam

Üst Alt