SalihByk
Üye
hocam yabtım ama guncelleme yok dedı turkıye cıhazı oldugu halde sanırım urun koduyla alakalı*#0000# yaparak yükleyebilirsiniz Türkiye cihazı ise.
hocam yabtım ama guncelleme yok dedı turkıye cıhazı oldugu halde sanırım urun koduyla alakalı*#0000# yaparak yükleyebilirsiniz Türkiye cihazı ise.
Benim ürün kodum 059G2P3hocam yabtım ama guncelleme yok dedı turkıye cıhazı oldugu halde sanırım urun koduyla alakalı
Benim ürün kodum 059G2P3
aynı urun kodlarımız ama bende neden olmadı hocam yaaaa =)
cfw ise fota kapatmış olabilirsiniz.
ya biri şu fp1 nasıl hacklenir söyleyebilir mi ? fp1 den öncek yöntem işe yarıyor mu ? sanırım xplore benzeri bir uygulama kullanmak lazımmış onu da kurdum telefona da sadece hack yöntemi kaldı geriye
edit: bu arada daily mobile da norton ile hacklendiği yazıyor
Method:
1. Install "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Start the Application
3. Go to Options - Anti-Virus - Quarantine list
4. Select each file from the list and restore it (Restore each one individually or Select Restore All)
5. Exit the application, delete it from Application manager (Symantec Symbian Hack) and also delete c:\shared\ folder. Sometimes this folder doesn't get created.
6. Install "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" in C Drive (Phone Memory).
7. Launch and apply patches:
- Open4all for access to system folders (private,sys,system,data, etc.)
8. Extract "Install Server RP+ 1.7.rmp" and copy the file to phone.
9. Now using Nokia FileBrowser to Move/Copy "Install Server RP+ 1.7.rmp" to C:\Patches.
10. Start RomPatcher+ again and apply "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Restart Phone (Optional)
birde xplore kullanılmaz yazmışlar onun yerinede nokia file browser demişler yokmu deneyen ?
hocam sen telefonu bi flashla istersen önce.. Güncellemeden sonra Nokia Belle Feature Pack1 yazması lazım
hocam siz şu fp1 güncelllemyi yükledinizmi ektira ne özellikler geldi bende hiç bişey gelmedi fortmat attım hsonra yeniden yükledim hiç bişey kalmadı ya atıyorum yine aynı neler gelemsi lazım ektıra acaba ?
---------- Eklendi @ 20:24:43 ---------- Yazıldı @ 20:23:24 ----------
yok hocam ya nasıl yapacam ki ben anlamıyorum ki bu flashtan kolay bişeymi ben yapabilirmiyim ki bana bi yardımcı olsan nasıl yapacagımı anlatsan yapsam cok makbule gecer sana zahmet
valla hocam en belirgin özellik yeni animasyon eklenmiş fp1 ile ve iptal edemiyorsun kullanmaya mecburuz yani oradan anlarsın yüklenip yüklenmediğini birde mesaj baloncukları mavi renkte .. bunlar en belirginleri
yok hocam o dediklerinin hiçbiri yok gelemdiki bi flash nasıl oluyor bir bilsemde atıp tekrara yükselm ya canımı sıktı![]()
buyur kardeşim buradan flşh atabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html