Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

fb3435

Üye
beyler yazılım güncellemeden indirip direk kuruyoruz, pc falan gerekmiyor değil mi?

fb3435

Üye
yükledim ama pekfark göremedim beyler

asigsasi

asigsasi

Üye
en kısa olarak widget lere gir, tema efekti artık kapanmıyor tarayıcıya gir bak işlemci yükseldi açık uygulamaları göster değişti kamerada iyileştirmeler var...

efeler12

efeler12

Üye
Menü kasmıyor artık hafıza kartı dolu uygulamalarla ama menüde en ufak bir kasma yok :)

fb3435

Üye
603 olduğu için sanırım işlemci yükselmedi

efeler12

efeler12

Üye
İşlemci yükselmiş de olabilir yükselmemiş de. Sonuçta şu ana kadar bizim telefonların 1.3 ghz olduğuna dair de bir resim yok.

fb3435

Üye
peki işlemci hızı herhangi bir programla öğrenilebilir mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
phonetInfo programını yüklerseniz orada görürsünüz telefonla ilgili detaylı bilgileri veren bir program.ama sanırım ücretli. nokia mağaza da

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 ne zman çıkacak.

erollcelik

erollcelik

Üye
phonetInfo programını yüklerseniz orada görürsünüz telefonla ilgili detaylı bilgileri veren bir program.ama sanırım ücretli. nokia mağaza da

bende var o program ve işlemci hızı 1ghz gösteriyor.

xlocalx

Üye
Arkadaşlar son güncellemeyi yapınca Hatsız moda giriyor çıkaramıyorum. operator seçiminde şebeke kullanılamıyor telefon şuanda hatsız modda diyor. farklı bir sim kartla denedim gayet güzel. ama kendi sim kartım calışmıyor bi yardımcı olun lütfen. bundan önceki sürümde çalışıyordu. açıp kapadım bi sonuç alamadım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
603 zaten şayibeliydi olmamış olaiblir

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
PhoNetInfo standart yazılı bilgileri gösterir. Overclock yapılmış olsa da göstermez. Güncellenmiş versiyonu çıkarsa ya da birisi kurcalarsa 2 ghz bile yazabilirler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
PhoNetInfo standart yazılı bilgileri gösterir. Overclock yapılmış olsa da göstermez. Güncellenmiş versiyonu çıkarsa ya da birisi kurcalarsa 2 ghz bile yazabilirler :)

​bunu bilmiyordum tamam :)

kemhir

Üye
arkadslar e7 de yok bu dedıgınız yazılımmı belle fp1 ... Yklyn aradslar ne gıbı degısıklıkler var yazamsnız

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
e7 ye gelmedi henüz.. Ve 603 1.3 GHz olmadı arkadaşlar

SalihByk

SalihByk

Üye
Arkadaşlar navide tr yok ? yardımcı olabılırmısınız ?

---------- Eklendi @ 18:47:32 ---------- Yazıldı @ 18:44:37 ----------

şu sadece 700 ile 701e geldi.senin tel ne

bnmkı 700 ama yok dıyo ? urun kodunuz nedir acaba ? bide bu yazılım tr mi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar navide tr yok ? yardımcı olabılırmısınız ?

---------- Eklendi @ 18:47:32 ---------- Yazıldı @ 18:44:37 ----------

bnmkı 700 ama yok dıyo ? urun kodunuz nedir acaba ? bide bu yazılım tr mi ?
*#0000# yaparak yükleyebilirsiniz Türkiye cihazı ise.

Üst Alt