Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
dolby headphone özelligi geldimi bu güncelleme ile, cok merak ediyorum...

Gelmiş, birde işlemci hızını öğrenebilseydik acaba oc yapıldı mı diye henüz kimse öğrenemedi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dolby geldi

fayzteck

fayzteck

Üye
Dolby özelligi nedir acaba ? Şuan o kadar gerildim ki yarın gidip C6-01 satıp bi 701 alasım var :(

adela

Üye
Ben baktım henüz değil. Yok Türkçe

fransayı yükleyin onda türkçe var ben onu yükledim.
059H042 olanı..beklemeyin..
birde ben gibi simkart görmüyorsa hackli yazılım kullananlar..
sim kartı yuvasından oynatsınlar ozaman görüyor..bende öğleden bu yana çok uğraştım anca bitirdim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
menüdeki kasmalar...
N8 için tek beklediğim iyileştirme diyebilirim... Şunu bi halletseler ölmeden görsek :)
10 tane hd oyunu yükleyince menü tıltıl gibi iki büklüm oluyor.. Sallayınca yağ gibi aksın...
Sizler kasma gitti diyorsunuz.. İnşallah bu bir rüya diildir :)

pRime.

pRime.

Üye
Vay kardesim gelmis. Hos geldin. :)

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar navifirm e türkçe destekli olan geldimi bilgisi olan varmı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
menüdeki kasmalar...
N8 için tek beklediğim iyileştirme diyebilirim... Şunu bi halletseler ölmeden görsek :)
10 tane hd oyunu yükleyince menü tıltıl gibi iki büklüm oluyor.. Sallayınca yağ gibi aksın...
Sizler kasma gitti diyorsunuz.. İnşallah bu bir rüya diildir :)

hocam oyunları programları bir klasörde toplamayı dene işe yarıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
gerçekten şarjda gözle görülür bir artış var. Düne kadar gece çeyreğin altına düştüğünde sabaha telefon kapanırdı fp1 den sonra yani bu sabah kapanmamış halada kurcalıyorum ve işin garibi dün sabah sadece yarısına kadar şarj etmiştim yani yarım şarjla 1 gün hemde dolu dolu ..

Bu arada benim merak ettiğim olay bu fp1 güncellemesinden başka güncelleme alacakmıyız yoksa sonmuydu ?

alp047

alp047

Üye
Arkadaşlar cihazım 701 güncellemeyi indiriyorum güncellenemedi güncelleme paketi cihazınızla uyumlu değil servis sağlyıcınızla görüşün hatası alıyorum belki 5 defa indirdim yine aynı yazılımı tekrar yükledim yine aynı yardım edebilecek varmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gerçekten şarjda gözle görülür bir artış var. Düne kadar gece çeyreğin altına düştüğünde sabaha telefon kapanırdı fp1 den sonra yani bu sabah kapanmamış halada kurcalıyorum ve işin garibi dün sabah sadece yarısına kadar şarj etmiştim yani yarım şarjla 1 gün hemde dolu dolu ..

Bu arada benim merak ettiğim olay bu fp1 güncellemesinden başka güncelleme alacakmıyız yoksa sonmuydu ?

son olur mu kardeşim daha güncelleme alacağız fp2 ve carla var :) Sabredip bekliyicez

luckysleven

luckysleven

Üye

son olur mu kardeşim daha güncelleme alacağız fp2 ve carla var :) Sabredip bekliyicez

hadi ya bak buna sevindim hocam . valla kontratlı aldım telefonu 1 sene falan sıkılmadan kullanmam lazım : ) zaten nokia böyle güncelleme desteği verirse bundan sonra yola nokia ile devam ederim :pro: ah ah birde şunun ekranı enlemesine biraz daha geniş olsaydı fena mı olurdu hatta birde alttaki fiziksel tuşlar olmsaydı : ) zaten o tuşları aldığımdan beri kullanmadım ekranda zaten o tuşlar var . neyse androidden geçtiğime pişman olmadım ya o bana yeter

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi ya bak buna sevindim hocam . valla kontratlı aldım telefonu 1 sene falan sıkılmadan kullanmam lazım : ) zaten nokia böyle güncelleme desteği verirse bundan sonra yola nokia ile devam ederim :pro: ah ah birde şunun ekranı enlemesine biraz daha geniş olsaydı fena mı olurdu hatta birde alttaki fiziksel tuşlar olmsaydı : ) zaten o tuşları aldığımdan beri kullanmadım ekranda zaten o tuşlar var . neyse androidden geçtiğime pişman olmadım ya o bana yeter

valla ben bu telefonu 2 sene idare ederim her türlü sonra lumiaya geçiş direk

Uqur5445

Üye
telefondan olmuyo biturlu ya suit te cıkıyomu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Vay kardesim gelmis. Hos geldin. :)

özlettiniz be :cool:
sağol ortak hoşbulduk ;)

---------- Eklendi @ 12:45:06 ---------- Yazıldı @ 12:40:56 ----------

hocam oyunları programları bir klasörde toplamayı dene işe yarıyor
kasmalardan kurtulmak için öyle yapıyorum zaten ama klasöre girerkende hafif bir şişme oluyor..
Nokianın bunu tam manasıyla çözmesi lazım bize klasör açtırmaması lazım.. Ben herşeyim tek bir menüde olsun istiyorum.. Mecburiyetten klasör oluşturma ilkelliğinden sıkıldım artık..

adela

Üye
Arkadaşlar cihazım 701 güncellemeyi indiriyorum güncellenemedi güncelleme paketi cihazınızla uyumlu değil servis sağlyıcınızla görüşün hatası alıyorum belki 5 defa indirdim yine aynı yazılımı tekrar yükledim yine aynı yardım edebilecek varmı

cihazın hackli ise önce normal cw yükle sonra...benimde öyleydi..çok zorlandım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

özlettiniz be :cool:
sağol ortak hoşbulduk ;)

---------- Eklendi @ 12:45:06 ---------- Yazıldı @ 12:40:56 ----------

kasmalardan kurtulmak için öyle yapıyorum zaten ama klasöre girerkende hafif bir şişme oluyor..
Nokianın bunu tam manasıyla çözmesi lazım bize klasör açtırmaması lazım.. Ben herşeyim tek bir menüde olsun istiyorum.. Mecburiyetten klasör oluşturma ilkelliğinden sıkıldım artık..

Haklısın sanırım geçişler sağa sola doğru olursa bu sorun ortadan kalkabilir

Üst Alt