Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
HayırTelefon iki yöne de dönüyor mu (yani 270 derece rotasyon geldi mi) biri söyleyebilir mi?
HayırTelefon iki yöne de dönüyor mu (yani 270 derece rotasyon geldi mi) biri söyleyebilir mi?
dolby headphone özelligi geldimi bu güncelleme ile, cok merak ediyorum...
ben yüklesem öğrenicem ama el mahkum bekliyorum şuanGelmiş, birde işlemci hızını öğrenebilseydik acaba oc yapıldı mı diye henüz kimse öğrenemedi.

Ben baktım henüz değil. Yok Türkçe
menüdeki kasmalar...
N8 için tek beklediğim iyileştirme diyebilirim... Şunu bi halletseler ölmeden görsek
10 tane hd oyunu yükleyince menü tıltıl gibi iki büklüm oluyor.. Sallayınca yağ gibi aksın...
Sizler kasma gitti diyorsunuz.. İnşallah bu bir rüya diildir![]()
gerçekten şarjda gözle görülür bir artış var. Düne kadar gece çeyreğin altına düştüğünde sabaha telefon kapanırdı fp1 den sonra yani bu sabah kapanmamış halada kurcalıyorum ve işin garibi dün sabah sadece yarısına kadar şarj etmiştim yani yarım şarjla 1 gün hemde dolu dolu ..
Bu arada benim merak ettiğim olay bu fp1 güncellemesinden başka güncelleme alacakmıyız yoksa sonmuydu ?
Sabredip bekliyicez
son olur mu kardeşim daha güncelleme alacağız fp2 ve carla varSabredip bekliyicez
ah ah birde şunun ekranı enlemesine biraz daha geniş olsaydı fena mı olurdu hatta birde alttaki fiziksel tuşlar olmsaydı : ) zaten o tuşları aldığımdan beri kullanmadım ekranda zaten o tuşlar var . neyse androidden geçtiğime pişman olmadım ya o bana yeterhadi ya bak buna sevindim hocam . valla kontratlı aldım telefonu 1 sene falan sıkılmadan kullanmam lazım : ) zaten nokia böyle güncelleme desteği verirse bundan sonra yola nokia ile devam ederimah ah birde şunun ekranı enlemesine biraz daha geniş olsaydı fena mı olurdu hatta birde alttaki fiziksel tuşlar olmsaydı : ) zaten o tuşları aldığımdan beri kullanmadım ekranda zaten o tuşlar var . neyse androidden geçtiğime pişman olmadım ya o bana yeter
valla ben bu telefonu 2 sene idare ederim her türlü sonra lumiaya geçiş direk
Vay kardesim gelmis. Hos geldin.![]()
:kasmalardan kurtulmak için öyle yapıyorum zaten ama klasöre girerkende hafif bir şişme oluyor..
hocam oyunları programları bir klasörde toplamayı dene işe yarıyor
Arkadaşlar cihazım 701 güncellemeyi indiriyorum güncellenemedi güncelleme paketi cihazınızla uyumlu değil servis sağlyıcınızla görüşün hatası alıyorum belki 5 defa indirdim yine aynı yazılımı tekrar yükledim yine aynı yardım edebilecek varmı
özlettiniz be:
sağol ortak hoşbulduk
---------- Eklendi @ 12:45:06 ---------- Yazıldı @ 12:40:56 ----------
kasmalardan kurtulmak için öyle yapıyorum zaten ama klasöre girerkende hafif bir şişme oluyor..
Nokianın bunu tam manasıyla çözmesi lazım bize klasör açtırmaması lazım.. Ben herşeyim tek bir menüde olsun istiyorum.. Mecburiyetten klasör oluşturma ilkelliğinden sıkıldım artık..