nokia belle facebook sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylaz94

Üye
    Konu Sahibi
nokia belle facebook sorunu
arkadaşlar 2-3aydır telefonumun kendi tarayıcısından facdbook a giremiyorum bu konuya benzer bi konu açmıştım acaba bu sorunu çözdüler mi bu arada telim nokia700 yardımcı olursanız sewinirim

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Symbian Belle İşletim Sistemine Sahip Olan Nokia 700 Cep Telefonunun Web Tarayıcısında Flash Lite Desteği Yok. Bu Başta Sorununuza Cevap Olmakla Birlikte Genel Bir Sıkıntı Halini Almış Güvenlik Sistem Sorunu. Sistemlerinin Acayip Bir Symbian Kontrolü Var Bundan Dolayı Hata Oluşuyor.
Bir Numara Vereceğim Teknik Özel Hat. Yardımcı Olacaklardır Bilgin Olsun. Numarayı Buradan Yazmam Uygun Olmayacağı İçin Mesaj Olarak Atıyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende minide sorun yaşıyorum 1 haftadır :hmmm

haylaz94

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle İşletim Sistemine Sahip Olan Nokia 700 Cep Telefonunun Web Tarayıcısında Flash Lite Desteği Yok. Bu Başta Sorununuza Cevap Olmakla Birlikte Genel Bir Sıkıntı Halini Almış Güvenlik Sistem Sorunu. Sistemlerinin Acayip Bir Symbian Kontrolü Var Bundan Dolayı Hata Oluşuyor.
Bir Numara Vereceğim Teknik Özel Hat. Yardımcı Olacaklardır Bilgin Olsun. Numarayı Buradan Yazmam Uygun Olmayacağı İçin Mesaj Olarak Atıyorum.
önceden sorunsuz bi.şekilde giriyodum son zamanlarda girmiyo numara için tşk

balabanya

Üye
facebok touch indir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
m.facebook.com dan girmeyi deneyin hem mini hem web için

haylaz94

Üye
    Konu Sahibi
touch da açmıo m.face ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt