Nokia BELLE 1. NESİL GÜNCELLEME

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
Nokia BELLE 1. NESİL GÜNCELLEME
Arkadaşlar daha demin telefona baktım uyarı geldi önemli yazılım güncelleştirmesi var diye bakıyorum sunucu bağlantısı kesildi dio herhalde yoğunluk var. fp1 geldi galiba. çünkü hala güncelleştirme simgesi duruyor yukarıda . bildirimlerdegüncelleştirmeler var dio .

ergene123

Üye
Bende de güncellemeler kontrol edilemiyor sonra tekrar deneyin diyor

sand_storm

sand_storm

Üye
ben şimdi baktım yok diyor

ergene123

Üye
bilgisayardan bakicam kalkması zor geliyo :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
geçenlerde sosyal güncellemesi geldi bana önemli diyodu o olabilir sana yeni gelmiştir baktım şimdi güncelleme yok

asrabi

asrabi

Üye
evet bende baktım güncelleme felan yok

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
operatör adının sağ yanında güncelleştirme simgesi var. bildirimdede güncelleştirmeler var dio. ilk baştada uyarı geldi önemli yazılım güncelleştirmeleri var diye. bide *#0000# den güncelleştirmeleri kontrol et diyorum sunucu bağlantısı kesildi diyor. telefonum nokia c6-01

sataer

Üye
fp1 olsa yazılım güncellemede görünmez. *#0000# ile görünür.

asrabi

asrabi

Üye
*#0000# dende baktım şimdi hiçbir güncelleme yok diyor sende sorun var sanırım

SilentOne

SilentOne

Üye
ya zaten güncelleme geldimi naviden direk görünür senin telefona ole ozel güncelleme gelmez geldimi toplu gelir

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
oke

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
benim telefonda iyi haber N8 telefonunuz zaten en son güncellemeye sahip yazıyor :D :D benim sinirimi fena bozuyor bu yazı :off::off:

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
carbon_o7

carbon_o7

Üye
"hiç bir güncelleme yok" :D

man20

man20

Üye
hala görmüyor musunuz arkadaşlar biri bizimle oyun oynuyor? Bu kişinin de kim olduğu apaçık ortada. o arkadaşın msj sayısına baktığınızda da sadece bizimle oyun oyanamak için hesap açtığını anlayabilirsiniz. lütfen böle hatalara düşmeyin.

• Beğen
Tepkiler: hizan
tarxhn

tarxhn

Üye
güncelleme yoqqq

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Konuyu açan arkadaş bize oyun oynuyormu bilmem ama bize en büyük oyunu Hain Nokia oynuyor :off::off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt