Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları

ellerine saglık kardesım cook basarılı bı calısma olmus denedm harıka oldu allah razı olsun

kalan_07

Üye
nokia 2700 telefonum var türkce dil yüklemek istiyorum burda anlatmıssınız ama ben anlamadım biraz daha acıkca anlatırsanız cok sevinirim tesekkürler

Syn. aa-tolga arkadasım yaptıgın çalışmalardan dolayı kutluyorum seni Allah yardımcın olsun
fakat söyle bir sorum olacak Nokia 6210 Navigator kullanıyorum aynı mesaj yazarken donmasorunu var bende ing ce alınca düzeldigini biliyorum fakat t9 kullandıgımdan ing kullanıma kelimeleri tek tek eklemek gerekiyor o yuzden can sıkıcı bir iş ben şunu soracagım ''navifirm'' den 5,401 sürümünün ''0570581: 6210 HK CSL B'' indirdim bnm telefon black- ama telefonun altında code kısmında ''0557259'' yazıyor, bu indirdigimi yükledigimde her hangi bir sorun olur mu tükce dil destegi varmıdır onu sormak istiyorum su an ki telefonumun versiyonu 5,16 fakat mesajda tr karakterde yavaslama oluyor genel sorun k.bakma biraz uzun yazdım fakat kısa da olsa bir cevap verirsen arkdasım cok makbule gecer Allah razı olsun şimdiden tşkler...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

hayır türkçe dil desteği yoktur.
NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY

bu dil kodlarının haricindeki paketi yüklersen telefonun türkçe olmaz ve geri eski versiyonada dönemezsin.sizin son versiyonunuz 4.13 dür.

buradan dil koduna göre yükleyebileceğiniz son yazılımı öğrenin...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

Teşekkür ediyorum sagol emegin için...

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür ediyorum sagol emegin için...

BU gün yeni sürümümünü yayinladılar RM-367 nin versiyon 5,501 0557259 ilgilenen arkdaşlara duyrulur...

6210 Navigator yeni sürüm yayınlandı .... 12,05,2010 --- 4 gözle bekliyordum bunu

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Evet RM 367 5.501 sadece türkçe dil kodlarının hepsi var.
Navifirmden takip edin cıkınca direk yükleyin .dediğim gibi dil kodu önemli.

mehter32

Üye
teşekkür ederim...kardes....

Alicanko

Üye
teşekkürler.

güzel bir çalışma emeğine sağlık tebrikler