Nokia Asha 302 Harf Seçimi Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 302 Harf Seçimi Hakkında Yardım
Arkadaşlar Ben Yani Nokia Asha 302 Aldım Ama Harflerde Şu Harfi Bulamadım â Bu Harfi Nasıl Bulucam Lütfen Bana Yardım Edin Hem Bu Harf Hemde Farklı Harf Seçeneklerini Nasıl Bulucam Bekliyorum Yardımınızı.....Şimdiden Teşekkür Ederim...

fayntanks

Üye
kullanma klavuzuna veya googleye bakarsan anında bulabilirsin :oke:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Asha kullanan arkadaşlar yardım edecektir hiçbir fikrim yok benim .s

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Yazı dilini ingilizceye çevir ve 2 tuşuna tam 10 defa bas (Options>Writing language>English)

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Yazı dilini ingilizceye çevir ve 2 tuşuna tam 10 defa bas (Options>Writing language>English)
English yaptım ama 10 defa bastım T harfi çıkıyor ortaya olmuyor 10 tane T oluyor nasıl yapıcam â harfini çıkarıcam meydana bana lütfen yardım edin arkadaşlar bekliyorum.....

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Üzgünüm, diger bi modelle karıştırmışım. Bulamadım. A-ya uzun basınca, ya da dilleri değiştirerek A-ya uzun ya da bir kaç kez basınca oluyormu?

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm, diger bi modelle karıştırmışım. Bulamadım. A-ya uzun basınca, ya da dilleri değiştirerek A-ya uzun ya da bir kaç kez basınca oluyormu?

Yok o şekilde olmuyor a tuşuna basında direk a harfi çıkıyor benim dediğim şapkalı a nasıl çıkar bilmiyorum bu yüzden yardım edin lütfen bana nasıl yapıcam bilmiyorum...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
:bilmem:

Archonn

Archonn

Üye
"Sym" tuşu + a

Takipçi Satın Al

Üst Alt