Nokia asha 300 acil destek çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

asroma7

asroma7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia asha 300 acil destek çok acil
Arkadaşlar benim telefonum nokia asha 300 forumu alt üst ettim bu telefonla ilgili hiçbir şey yok neyse. Ben telefona koyduğum güvenlik kodunu unuttup ve telefona format çekmek istiyorum ama çekemiyorum nedeni güvenlik kodunu bilmemem. Biri bana güvenlik kodunu nasıl kıracağı mi? Ya da güvenlik kodsuz tele nasıl format çekeceğimi söyleye bilir mi? Şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.
 


Hüseyinimer

Üye
Asha serisinden memnun olan varmı dlye sorsana. 303 aldım. Nokıa nın kendi gönderdigi verslyon güncellemesinden sonra internete girmez oldu. Ekran kısayollarının bazıları calışmaz oldu. Anlayacagın kardes nokıa eski nokıa degil.. Onun icin NOKIA SİKAYET VE BOYKOT diye bölüm actım slkayetini yaz..
 

abit.bahar

Üye
sonra nasıl düzelttiniz internet ayarlarını aynısı bendede oldu suanda intrnete giremiyorum sadece müzik calardan gire bilyorum yardım edersinz sevinirimm !!!
 


Üst Alt